Divendres, 26 d'abril de 2024
eleccions municipals 2023

«Apassiona't per Tremp»: Junts enceta la campanya per a les municipals

El seu cap de llista, Quim Delgado, ha donat a conèixer els membres de la candidatura, que encara no està tancada

Jordi Ubach / Tomàs Garcia Tremp | 25 d'octubre de 2022 a les 08:52
Cartell de presentació de la campanya | Junts per Tremp
Junts per Tremp ha mogut fitxa quan falten poc més de set mesos per a les properes eleccions municipals. Quim Delgado, escollit com a cap de llista de la formació el novembre del 2021, ha donat a conèixer la campanya Apassiona't per Tremp, un projecte amb què el partit de Carles Puigdemont vol recuperar l'alcaldia de la capital del Pallars Jussà.

L'objectiu de la campanya és, en paraules del seu número u, "que la gent pugui dir la seva". Per aquest motiu, els juntaires han posat a disposició de la ciutadania un telèfon mòbil perquè puguin contactar, i també tindran obertes les seves xarxes socials, des d'on volen interactuar amb els veïns i veïnes del municipi.
 
Paral·lelament, Delgado ha donat a conèixer les persones que l'acompanyaran a la llista del 28 de maig, i en la qual hi ha els tres regidors actuals del consistori, Josep Maria PuigarnauRosa Melines Francesc Castells. Tanmateix, Junts encara no ha fet públic quin serà l'ordre de la candidatura ni qui l'acompanyarà en els llocs de més pes. Sí que ha transcendit, però, que en les pròximes setmanes el partit farà un acte de presentació de campanya.
 
En total, la llista tindrà 16 membres, tres dels quals seran suplents, mentre que des del partit han explicat a Pallars Digital que encara no està tancada i que s'hi podria afegir algú altre. Quim Delgado ha declarat a aquest diari que ha trobat "una implicació total" en tots els membres des que els va proposar formar part de la llista.

A més, afirma, "tots ells volen participar en la confecció del programa, en la feina de la candidatura i, independentment de quin sigui el resultat, seguir treballant més enllà de les eleccions", apunta l'alcaldable. "Hi ha moltes ganes de treballar pel municipi", assenyala Delgado. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació