Divendres, 19 d'abril de 2024
geoparc

El Geoparc Orígens vol ser una destinació d’interès i un referent en el cicloturisme

L’organisme ha difós una enquesta per definir la filosofia i els valors de la nova marca

Redacció Pallars | 11 d'octubre de 2022 a les 10:51
La marca turística està impulsada també pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i l'Ajuntament de la Pobla de Segur | Twitter / @GFworldtour
El Geoparc Orígens vol convertir-se en una destinació d'interès i un referent en el cicloturisme. Per aquest motiu, l'organisme ha impulsat recentment una enquesta participativa per tal de conèixer millor els interessos i les mancances del cicloturisme a la zona, declarada Geoparc mundial de la Unesco.

En aquest sentit, l'objectiu és definir la filosofia i els valors per la creació de la nova marca de la destinació de cicloturisme del Geoparc Orígens. Una marca turística, a més, impulsada també des del Consell Comarcal del Pallars Jussà i l'Ajuntament de la Pobla de Segur.
 
 
Després del sondeig, el termini del qual va finalitzar el passat 7 d'octubre, i a la qual hi havien de participar almenys 10 persones, es durà a terme un treball intern amb un grup d'agents claus del territori per definir la marca.

Per a l'enquesta es buscaven persones relacionades amb el cicloturisme des dels diferents àmbits, tant esportiu, empresarial com turístic. El resultat es farà públic als canals de comunicació del Geoparc Orígens cap a finals del mes de desembre.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació