Divendres, 19 d'abril de 2024
mai tant!

Allau de crítiques contra Puyol i Casillas per una «broma homofòbica»

El de la Pobla de Segur i l'exporter del Real Madrid s'han disculpat a través de les xarxes socials

Redacció Barcelona | 10 d'octubre de 2022 a les 07:37
Carles Puyol i Iker Casillas, en un partit de la selecció espanyola | UEFA
"Iker Casillas i Carles Puyol fent bromes i rient-se de sortir de l'armari en el món del futbol és decebedor. Un camí difícil que qualsevol persona del col·lectiu LGTBQ+ ha de superar. Veure els meus models a seguir i llegendes del joc enfotent-se de la meva comunitat és una greu falta de respecte". Així de contundent s'ha mostrat el futbolista australià Josh Cavallo, un dels primers jugadors del món en declarar-se obertament gay, davant del polèmic missatge que ha aparegut aquest migdia al perfil de Twitter de l'exporter del Real Madrid.
 
I és que el madridista ha assegurat que el seu compte personal ha estat "hackejat" i que, per tant, no ha estat el responsable d'haver escrit el text: "Espero que em respectin: soc gai". Un anunci, pel qual s'ha disculpat a la comunitat LGTB, que ràpidament ha estat contestat en toc humorístic per l'exdefensa del Barça, Carles Puyol, amb la resposta:  "És el moment d'explicar això nostre, Iker", acompanyat d'una emoticona d'un cor i un petó. El blaugrana també ha demanat perdó. "Era una broma de mal gust sense cap mala intenció i completament fora de lloc", ha reconegut Puyol. 
 

Tot plegat, ha causat una gran allau de crítiques a les xarxes socials per la manca de sensibilitat d'ambdós futbolistes retirats. Entre aquestes, s'ha pogut veure el missatge del Consell Superior d'Esports del Ministeri d'Esports amb l'escrit: "Molt per fer, per avançar, per educar i per sensibilitzar. Seguirem"; o del líder de Más Madrid, Íñigo Errejón, lamentant que es facin aquesta mena de "brometes" a tan sols unes setmanes que la Selecció comenci a jugar al Mundial de Qatar; com a país on no es respecten els drets humans.
 
   


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació