Dimarts, 23 d'abril de 2024
obres

Esterri d'Àneu inicia les obres de millora del carrer Major

Els treballs tenen un pressupost d'uns 668.000 euros i consistiran en l'asfaltatge i l'ampliació de les voreres d'aquesta via

Redacció Esterri d'Àneu | 6 d'octubre de 2022 a les 12:28
La circulació per la via serà de sentit únic i hi haurà talls intermitents mentre durin els treballs | Ajuntament d'Esterri d'Àneu
L'Ajuntament Esterri d'Àneu ha donat el tret de sortida a les obres de millora del carrer Major, entre l'oficina de turisme, al sud del poble, i la zona peatonal, a l'altura de Casa Corbera. El projecte, aprovat durant el ple extraordinari del passat 26 de juliol, té un pressupost aproximat de 668.000 euros, dels quals el 80% prové del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC), i el 20% restant de fons municipals.

Els treballs en aquesta artèria de la capital aneuenca consistiran en asfaltar gran part de la via, així com en la col·locació de voreres adaptades de tres metres i mig d'amplada per evitar que els vianants hagin de caminar per la calçada.
 

El carrer Major també s'ajardinarà per aconseguir una millor integració amb l'entorn. Foto: Ajuntament

 
Durant la durada de les obres, el sentit de circulació per aquest tram del carrer serà únic, mentre que també es produiran talls intermitents i no es podrà estacionar en aquesta zona. A més, i tal com va explicar a Pallars Digital l'alcalde d'Esterri, Pere Ticó, durant la renovació del carrer Major també es durà a terme un embelliment de l'espai a través de l'ajardinament de la zona.

Amb aquesta iniciativa, assegurava l'alcalde, es vol aconseguir una "major integració amb l'entorn". Per altra banda, explica Ticó, la renovació d'aquest tram del carrer Major respon a la necessitat de millorar la seguretat, tant dels vianants com dels propis vehicles.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació