Divendres, 19 d'abril de 2024
salut mental

Tot a punt a Esterri d'Àneu per a la 9ª edició de les Jornades per a l’Excel·lència

Sota el títol 'Fora estigmes! La salut mental al Pirineu', la cita comptarà amb una trentena de ponents de referència

Redacció Esterri d'Àneu | 29 de setembre de 2022 a les 10:06
Imatge de la taula rodona sobre salut mental celebrada a Andorra el passat 16 de setembre | Jornades per a l'excel·lència
La 9ª edició de les Jornades per a l’Excel·lència dona aquest divendres el tret de sortida a Esterri d'Àneu posant el focus en la salut mental i amb la intenció de vèncer l’estigma i el tabú que senten les persones que estan patint aquests trastorns. Sota el títol Fora estigmes! La salut mental al Pirineu, la cita s'allargarà fins dissabte i comptarà amb la participació d'una trentena de ponents de referència.

La novetat d’enguany és la firma del conveni de col·laboració entre el Govern d’Andorra i les Jornades, fet que reforça els lligams entre els territoris. Per altra banda, a les jornades també hi seran presents diverses autoritats com el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, el ministre de Salut del Govern d’Andorra, Albert Font, o Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida.

 
Així mateix, hi participaran els psiquiatres Josep Pifarré i Montserrat Dolz; la doctora Mercè Boada, neuròloga i directora mèdica de l'ACE; Magda Casamitjana, directora del Pacte Nacional de Salut Mental o Meritxell Budó, secretària d’atenció sanitària.

Després de nou edicions, les Jornades s’han convertit en un acte de referència al Pirineu i l’any passat van batre el rècord d’assistència, quan va tractar sobre L’educació, la clau del futur. Les edicions anteriors van fixar-se en les persones com a vehicle de progrés, en concret en les dones, en el turisme, en les infraestructures i les comunicacions, en la sanitat i en el comerç electrònic com a oportunitat d e negoci global.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació