Divendres, 26 d'abril de 2024
talarn music experience

David Busquets reprèn aquest divendres «Els Acústics del TME» de Lo Quiosc

Conversem amb el músic i compositor gironí, que actua dins els actes del Talarn Music Experience

Redacció Lo Quiosc | 15 de setembre de 2022 a les 12:10
David Busquets, amb la seva col·lecció de guitarres | David Busquets
David Busquets protagonitzarà aquest divendres una nova actuació programada del Talarn Music Experience 2022, festival que enguany ha recuperat els concerts acústics mensuals dos anys després de la irrupció de la pandèmia. L'artista portarà a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn una selecció de les seves millors cançons. El certamen, recordem, ha programat enguany un total de 16 concerts de febrer fins a desembre.

L’artista gironí presentarà el seu darrer disc Instints, un disc en què el cantant i compositor enceta un estil enèrgic, vibrant i apassionat amb un altre de més actual i fresc, deixant de banda les balades. Un reflex del gran pes que les emocions i les sensacions tenen a la vida diària i que podrem gaudir a Els Acústics del TME. L’entrada inclou el sopar i té un preu de 35€. Pots consultar el menú aquí.

Pots reservar la teva entrada per Whatsapp o trucant al 630 957 087, o bé a través del correu electrònic talarnmusicexperience@gmail.com. Entre els noms que passaran o han passat enguany per l’establiment pallarès hi destaquen Stay HomasAlbert Pla o Suu, que van actuar al certamen d’estiu, així com Joan Rovira, Lavanda, Agnès Algueró o Roger Mas. Un any més, Pallars Digital és el mitjà oficial del festival.

ENTREVISTA A DAVID BUSQUETS


A poc més de 24 hores per la seva actuació en territori pallarès, Pallars Digital conversa amb David Busquets per conèixer de primera mà què ens espera de la seva visita al Pallars.

Què ens portaràs el proper dissabte a Lo Quiosc?

Us porto un acústic a duet, amb un ampli repertori de l'actual projecte Hilo rojo, alternant amb cançons del primer disc, El que et vull dir, i del segon, Instints.

Com ha influït la pandèmia en la teva carrera artística? Creus que el malson s'acaba?

Al final semblava que no s’acabava mai... Però no em vaig quedar de braços plegats. Vaig aprofitar per treballar molt les xarxes socials i compondre nous temes. En el que sí va afectar és en el tema concerts, que aquí ho vam patir tots els artistes i totes les persones que treballen en el sector. Crec que ja s'ha tornat a la normalitat. Esperem que aguanti.

És la primera vegada que actues al Pallars. Què n’esperes, d’aquest concert?

Sí! És la primera vegada i amb moltes ganes! Espero que la gent que vingui al concert guardi un bon record de la meva música fins al punt de voler repetir-ho. Ja sigui acústic en solitari, a duet o amb banda.

Per què és tan complicat actuar en territoris allunyats de la gran capital, com és el nostre?

No és complicat. De fet, és d'agrair, perquè totes les oportunitats que tingui d'ensenyar la meva música seran bones, sigui a una gran capital o a un poble amagat. Sempre he dit que si en una actuació (sigui acústic o amb banda), tan sols m'emporto a una persona que se suma a escoltar la meva música i a venir a més concerts, això ja és una victòria.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació