16 d'abril de 2024
talarn music experience

Stay Homas, Albert Pla i Suu, caps de cartell del Talarn Music Experience 2022

El festival d’estiu, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de juliol, es complementarà novament amb els concerts acústics mensuals

Jordi Ubach Llorens Lo Quiosc, Talarn | 17 de desembre de 2021 a les 09:00
El grup de moda del confinament, Stay Homas, en una imatge promocional | ACN
Stay Homas, Albert Pla i Suu seran els caps de cartell del Talarn Music Experience 2022 d'estiu, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juliol a Lo Quiosc. ​El certamen d’estiu mantindrà el format estrenat enguany i, com en l’edició de 2019, es complementarà amb Els Acústics del TME en un format més íntim i un aforament més reduït, on destaquen també les actuacions de Joan Rovira o Le Nais.

A més, també s’ha programat un concert de Roger Mas, que actuarà l’11 de juny a Talarn en el marc de la Fira del Vi. El cartell complet de la sisena edició s'ha donat a conèixer aquest migdia a través de les xarxes socials del festival, que en total comptarà amb 16 actuacions. El grup emergent Habla de mí en presente i Ley Dj complementaran el Talarn Music Experience d’estiu. Les entrades ja estan a la venda.
 

Cartell complet del TME 2022. Foto: TME


El TME d’estiu, els dies 15, 16 i 17 de juliol


Stay Homas obrirà el festival d’estiu el dia 15 de juliol. El grup català que va fer el confinament més amè, portarà la seva particular terrassa a l’escenari del Talarn Music Experience per presentar el seu primer disc Agua i les noves composicions que preveuen llençar durant el 2022. El dia 16 serà el torn de Habla de mí en presente, un grup amb molt potencial que es preveu que doni molt que parlar els propers mesos, i Suu, una jove que destaca entre l’escena musical actual i que presentarà les cançons del seu proper treball. 

El polifacètic i irreverent Albert Pla serà l’encarregat de cloure el festival el darrer dia, el 17 de juliol. Amb més de 25 anys de carrera, el músic català amb arrels a Isona presentarà el seu darrer espectacle ¿Os acordáis?, on reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a escala mundial. Ley Dj s’ocuparà de complementar les nits de divendres i dissabte amb la seva música a cavall entre l’electrònica i l'indie.

Una seixantena de concerts en cinc anys


Lo Quiosc segueix apostant per oferir una programació estable de concerts durant tot l’any. Al llarg dels darrers cinc anys, el Talarn Music Experience ha programat prop de 60 concerts on hi han passat unes 5.000 persones. Aquestes xifres consoliden el festival com una de les propostes culturals més atractives del territori i manifesten el compromís dels seus organitzadors per seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars, reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català. El diari Pallars Digital serà, un any més, el mitjà oficial del festival.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació