Dimarts, 23 d'abril de 2024
futbol

Pobla i Coll de Nargó disputaran la final de la Copa Pirineus de futbol al Pedrasanta

El mateix dia, Tremp i la Seu d'Urgell jugaran pel tercer i quart lloc de la competició

Tomàs Garcia Espot Tremp | 9 de setembre de 2022 a les 11:44
Els poblatans optaran al títol per primer cop en la seva història | TGE
El Pobla i el Coll de Nargó disputaran aquest dissabte a les 19 h la final de la Copa Pirineus de futbol, torneig organitzat per la Federació Catalana de Futbol (FCF). El partit tindrà lloc, ni més ni menys que a l'estadi del màxim rival dels poblatans, el municipal del Pedrasanta de Tremp.

En aquesta 5ª edició del torneig s'ha estrenat un nou format a petició dels clubs, deixant de banda les eliminatòries i adoptant el sistema de lligueta i final. Tots dos conjunts van ser els respectius guanyadors de les lliguetes del Pallars i de l'Alt Urgell.

Els blanc-i-vermells, en primer lloc, es van imposar al Tremp per 4 a 1, mentre que també van aconseguir batre al Rialp per 1 a 3. Per la seva banda, el nargonins van guanyar els partits contra l'Oliana i l'Organyà, tots dos per 1 a 2, mentre que va caure en l'últim matx contra la Seu d'Urgell per 0 a 1.

A banda dels dos clubs raiers, a les 17 h el Tremp i la Seu d'Urgell es jugaran el tercer i quart lloc de la Copa Pirineus, també al Pedrasanta. La jornada comptarà amb la presència del vicepresident de la Federació i delegat de Lleida, Josep Maria Espasa, així com dels subdelegats de l'ens a la demaració. Pel que fa al cinquè i sisè, Rialp, Organyà i Oliana disputaran un triangular en aquest darrer poble. 


 Partits i horaris Fase final Copa Pirineus 2022

 

Altres notícies que et poden interessar


 
 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació