Dimarts, 23 d'abril de 2024
comerç

Tremp dona continuïtat al negoci «El Rebost del Pallars» gràcies al programa Reempresa

Una emprenedora es fa càrrec d'aquest negoci, que seguirà oferint productes de qualitat al públic des del casc antic de la capital del Pallars Jussà

Redacció Tremp | 8 de setembre de 2022 a les 10:03
Mercè Tomàs i Cristina Cirera al Rebost del Pallars | Diputació de Lleida
La Mercè Tomàs ha trobat relleu al seu negoci amb una emprenedora molt especial. Després de regentar la coneguda botiga El Rebost del Pallars durant gairebé vint anys, ha cedit el seu negoci a la Cristina Cirera, una emprenedora que ja va protagonitzar un altre cas d'èxit amb l'antiga fabrica de galetes Verdeny.

Ara, la Cristina, impulsora de la coneguda marca de galetes i ametlles La Carrella donarà continuïtat a aquest negoci emblemàtic del casc antic de Tremp. Els productes de qualitat que prestigiaven aquest establiment, continuaran oferint-se al públic per una empresària que ha demostrat, tot i la seva joventut, una capacitat extraordinària per fer créixer el negoci.

Cada vegada que un negoci del centre històric d'una ciutat tanca, deixa de brillar una llum i l'entorn va esdevenint cada dia més trist. Des del Servei REEMPRESA del Programa Catalunya Empren del Pallars Jussà, s'han mostrat orgullosos d'haver pogut ajudar a que aquest relleu sigui un èxit i contribuir així a fer un centre comercial més viu i amb més activitat econòmica.

El Patronat de Promoció Econòmica, seguint amb l'impuls que ha de tenir la demarcació de Lleida perquè esdevingui un territori competitiu, sostenible i que posi en valor els seus recursos, i així atreure població i talent, treballa en xarxa a través del Marketplace de la Reempresa amb els 13 punts d'atenció al territori impulsats per GLOBALLEIDA i la participació de les àrees de Promoció Econòmica dels diferents consells comarcals.

El programa Reempresa és un nou model d'emprenedoria que fomenta la continuïtat d'empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. La persona que reemprèn agafa el testimoni en la gestió d'una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l'activitat.

 

Altres notícies que et poden interessar: 


 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació