Dimecres, 24 d'abril de 2024
rescats

El Pallars registra només un rescat de muntanya durant aquest pont

Es tracta d'un home que es va accidentar diumenge prop de l'estany de Naorte, a la Vall de Cardós, i que va ser evacuat amb helicòpter per una lesió al peu

Redacció Pallars | 16 d'agost de 2022 a les 10:57
Un helicòpter de rescat en una imatge d'arxiu | GRAE
Durant aquest cap de setmana llarg les comarques pallareses només han registrat un rescat de muntanya. L'actuació dels Bombers va tenir lloc aquest diumenge prop de l'estany de Naorte, a la Vall de Cardós, quan un excursionista que practicava una travessa en parella va patir una lesió al peu.

L'avís es va donar a les 13 h des del refugi de Certascan, prop del lloc de l'accident, moment en què es va activar un helicòpter del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE). Un cop a la zona, l'home va ser evacuat i posteriorment traslladat a l'hospital de la Seu d'Urgell. 

Paral·lelament, aquest dilluns el cos de Bombers també va rebre un altre avís, que sortosament es tractava d'una falsa alarma. Tot plegat, després que al municipi de Lladorre es donés l'avís al voltant de les 12:20 h per un grup d'excursionistes que s'havia endarrerit.

Un cotxe crema a Espot


Per altra banda, la matinada del dilluns tres dotacions dels Bombers van haver de sufocar l'incendi d'un vehicle estacionat al número 4 del carrer Clavillada d'Espot. El foc es va produir al voltant de les dues de la matinada, i tot i que el cotxe va quedar totalment calcinat, no es va haver de lamentar cap persona ferida. 


 

Altres notícies que et poden interessar




 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació