Dijous, 18 d'abril de 2024
música

El Festipallars 2022 recupera aquest dissabte format i ubicació

El festival pallarès torna a la platja del Piolet de Salàs amb set grups en cartell, alhora que recupera les activitats nàutiques durant la tarda, ‘foodtrucks' i sortejos

Redacció Salàs de Pallars | 7 de juliol de 2022 a les 08:41
Actuació de Sacabat al Festipallars 2019 | CCPJ
El Festipallars 2022 recupera aquest dissabte el format de festival que combina la música dels grups pallaresos amb les activitats aquàtiques i les foodtrucks a la platja del Piolet de Salàs de Pallars, un entorn que convida a la diversió en un dia d’estiu.

Un total de sis grups pallaresos d’estils molt diversos participaran en el festival, entre els quals Rolling Beat Machine, Itsasgorak, Mercè i Arnau, Adrenalina, Ramones i Mazmorras i Fugint del Silènci. A més, el festival també comptarà amb Pascual i els Destanats com a grup convidat.

Per altra banda, les activitats aquàtiques gratuïtes començaran a les 16:30h i una hora més tard, es donarà el tret de sortida als concerts que no s’aturaran fins la 01:30h de la matinada. Per tal de promoure la mobilitat segura i més sostenible dels assistents, s’han difós els horaris per accedir al Piolet amb el tren, mentre que en finalitzar els concerts, s’habilitarà un Bus de la Festa que traslladarà els joves que ho necessitin fins a la Pobla de Segur i fins a Isona, passant per Tremp.

Des dels seus incis, el Festipallars segueix apostant pel talent musical dels diferents grups dels Pallars i es consolida com un espai excepcional per als amants de la música. Aquest festival  s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de Salàs de Pallars, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut.
 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació