Divendres, 19 d'abril de 2024
joves

Finalitzen amb èxit de participació els tallers de primavera jove al Pallars Sobirà

La iniciativa, que ha comptat amb uns 70 joves de 12 a 35 anys, es repetirà durant la tardor

Redacció Pallars Sobirà | 29 de juny de 2022 a les 12:10
Imatge del taller de cistelleria | CCPJ
El Pallars Sobirà ha finalitzat aquest mes de juny una nova edició dels tallers de primavera jove. Aquesta ha comptat amb 15 sessions de diferents temàtiques escollides per la joventut de la comarca, i han estat impartides per diferents talleristes del Sobirà, com per exemple de ceràmica, henna, cistelleria, autodefensa feminista, teles, DJ, costura creativa, salsa i bachata, gravat, herbari pallarès i edició de so.

En total, es van recollir més de 100 preinscripcions als diferents tallers, als quals finalment han participat uns 70 joves de 12 a 35 anys. En general, el grau de satisfacció ha estat notori, ja que el 97% de les persones participants han valorat l’experiència com a molt positiva.

Els objectius de les activitats han estat contribuir a multiplicar i enriquir les oportunitats educatives dels joves del Pallars Sobirà, així com ampliar els àmbits d'interès dels joves oferint un ampli ventall d'activitats i experiències educatives de l'àmbit no formal. Unes activitats que, al mateix temps, han de promoure la motivació i l'autonomia i el reforç de les seves competències personals i socials en la construcció dels seus propis itineraris personals de futur.

Davant l'èxit d'aquesta nova edició, actualment ja s'està planificant una de nova de cara a la tardor del 2022. Una iniciativa impulsada conjuntament amb la comunitat educativa compromesa a reduir les desigualtats d'accés a una educació a temps complet al Pallars Sobirà.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació