Divendres, 19 d'abril de 2024
ESPORTS

El CF Tremp clou una temporada de somni oferint els títols guanyats a la ciutat

El Tremp 'B' guanya a Torres de Segre (3-5) i el Rialp cau contra l'Alfés (2-3) en l'última jornada de Quarta Catalana

Tomàs Garcia Espot Tremp | 13 de juny de 2022 a les 08:16
Foto de família del club amb els membres del consistori trempolí | Ajuntament de Tremp
Tremp es va vestir de festa aquest dissabte per homenatjar el primer equip del CF Tremp, campió de Tercera Catalana durant aquesta temporada. Els jugadors del club blanc-i-negre van ser rebuts a l'ajuntament per l'alcaldessa Maria Pilar Cases i diversos regidors, on van oferir els tres títols guanyats enguany, entre els quals la lliga, la Copa Pirineus i el trofeu Ciutat de Tremp.

El president del club, Josep Maria Farré, va voler agrair l'entrega dels seus jugadors i de l'afició en una temporada, que tot i la diferència de punts, "ha sigut un camí llarg i difícil". Així mateix, Farré va donar les gràcies al consistori pel seu suport, i ha posat en valor el camp del Pedrasanta, especialment per la seva gespa artificial, instal·lada fa uns anys. En aquest sentit, el president va afirmar que els diversos equips que han vingut a jugar al camp trempolí "al·lucinen" amb les seves instal·lacions.


Pel que fa a la pròxima temporada, ja a Segona Catalana, Farré va assenyalar que les despeses en aquesta categoria seran majors. "Si aquesta temporada hem pagat prop de 170 euros en arbitratge cada partit, la que ve en pagarem vora 300", va afirmar. Per aquest motiu, i tot i constatar "la gran quantitat de clubs i entitats que hi ha a la ciutat", el president del club va demanar a l'ajuntament una mica més d'aportació per poder fer front a aquests costos.

Després dels diversos parlaments i de les fotos d'equip, els jugadors i l'staff tècnic van pujar al balcó del consistori per oferir els títols als trempolins i trempolines, a qui van reiterar el seu agraïment. Seguidament, i abans de començar la rua, l'equip es va traslladar a la basílica de la Mare de Déu de Valldeflors per oferir els trofeus a la patrona de la ciutat. El club va ser rebut per mossèn Emili Villegas, que va afirmar que si el cardenal Carlos Osoro havia rebut als jugadors del Madrid quan van oferir la 14a Champions League a la catedral de l'Almudena, ell no s'hi podia pas negar en el cas dels del Tremp.
 

Els jugadors trempolins també van oferir els títols a la basílica de Valldeflors Foto: TGE

El Tremp 'B' tanca amb victòria la seva temporada inaugural


Tot i les celebracions a la capital del Pallars Jussà, el segon equip trempolí encara havia de disputar la darrera jornada de lliga a Quarta Catalana. I els de Pito Pasqual i Andreu Bretones ho van fer amb victòria i només 12 jugadors disponibles al camp del Torres de Segre. Així i tot, els gols de David Borrell, Mohamed i el hattrick de Rachid van demostrar la gran superioritat del Tremp, que finalment es va imposar per 3 a 5

Per la seva banda, el Rialp va caure al municipal Jaume Bonell contra l'Alfés. Tot i el gol inicial d'Ignasi Planas, els del Segrià van aconseguir remuntar amb dues dianes abans del descans. Durant la segona meitat, els groc-i-negres van buscar l'empat, que no van obtenir fins al minut 81 gràcies a Albert Gironès. De poc va servir, però, ja que un minut després els visitants van tornar a avançar-se.
 

El filial trempolí acaba la temporada en onzena posició. Foto: CF Tremp


La temporada a Quarta Catalana acaba, doncs, amb els del Pallars Sobirà en setena posició, i sumant un total de 55 punts, 17 victòries, quatre empats i 11 derrotes. Per la seva banda, el filial trempolí tanca la 2021-2022 onzè amb 33 punts, nou victòries, sis empats i 17 derrotes. Menció especial per a un altre club pirinenc, el Coll de Nargó, que s'ha proclamat campió d'aquesta categoria, i que l'any que ve jugarà a Tercera Catalana.

 Màxims golejadors pallaresos de Quarta Catalana

4. Ignasi Planas (Rialp) 22 gols
7. Adrià Ovando (Rialp) 20 gols
8. Rachid El Madani (Tremp 'B') 19 gols
11. Albert Gironès (Rialp) 16 gols


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació