Dimecres, 24 d'abril de 2024
gent gran

La Pobla de Segur obrirà el nou centre de dia aquest mes de juny

El consistori ja ha realitzat una jornada de portes obertes a l’equipament, situat al carrer Ceferí Rocafort

Redacció La Pobla de Segur | 24 de maig de 2022 a les 12:05
L'Ajuntament va traslladar el servei a la ludoteca municipal a causa de la pandèmia | Ajuntament de la Pobla de Segur
La Pobla de Segur té previst obrir les portes del nou centre de dia a principis d'aquest mes de juny. Així ho ha confirmat a Pallars Digital el seu alcalde, Marc Baró, que explica que s'estan últimant els darrers detalls. El consistori poblatà, recordem, va decidir traslladar aquest servei des de la Residència Verge de Ribera a la ludoteca municipal al setembre del 2020 a causa de les restriccions de la pandèmia. La previsió de l'ajuntament era que el nou centre podria acollir diàriament uns 30 padrins i padrines.

Prèviament, el passat 19 de maig es va realitzar una jornada de portes obertes, que segons membres del consistori, va ser molt positiva i va causar "molt bones impressions". El nou equipament per a la tercera edat, situat al carrer Ceferí Rocafort número 1, té com a objectiu oferir un entorn adequat i adaptat a les necessitats d'atenció de les persones, afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social, així com mantenir el seu entorn personal i familiar en les millors condicions. 


Les persones que es podran beneficiar d'aquest servei seran majors de 65 anys que necessiten organització, supervisió i assistència en el desenvolupament de les activitats de la vida diària, i que, a més, veuen complentada la seva atenció en el seu entorn social i familiar. Així, els usuaris podran gaudir de serveis com el de gerontologia, infermeria, psicologia, fisioteràpia, dinamització sociocultural i de menjador.
 

El nou equipament estarà obert de dilluns a divendres, de les nou del matí a les vuit del vespre. Foto: Ajuntament de la Pobla de Segur
 

També s'oferiran activitats d'estimulació cognitiva, tallers de memòria, psicomotricitat i gimnàstica, musicoteràpia, dibuix, jocs, cinema i cant. Pel que fa als horaris del nou centre, està previst que estigui obert de dilluns a divendres, de les nou del matí a les vuit del vespre. Tanmateix, i en funció de la demanda, el consistori es podria plantejar obrir també durant els caps de setmana.


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació