Divendres, 19 d'abril de 2024
obres

Talarn dona els últims retocs al nou espai polivalent i al magatzem

L'espai havia de ser un casal cívic fa anys però l'ajuntament ha decidit adequar-lo a les necessitats del municipi

Tomàs Garcia Espot Talarn | 10 de maig de 2022 a les 13:40
La plaça coberta ja es podrà utilitzar durant la Fira del Vi | Ajuntament de Talarn
L'Ajuntament de Talarn està donant els darrers retocs al futur espai polivalent del poble, així com al nou magatzem municipal. Uns equipaments que s'han construït aprofitant part de l’estructura d'un edifici construït anys enrere, i que inicialment havia d'acollir un centre cívic.

En declaracions a Pallars Digital, el seu alcalde, Àlex Garcia, explica que en aquest lloc "s'havia provat de fer moltes coses", però mai s'havien arribat a culminar. L'exemple més clar és el del casal, el cost del qual arribava fins al milió d'euros. En aquest sentit, tal com explica Garcia, el consistori va decidir dur a terme una actuació "ràpida" però que al mateix temps cobrís les necessitats dels veïns i del municipi.
 

L'actuació ha tingut un cost d'uns 90.000 euros. Foto: Ajuntament de Talarn


De fet, el magatzem era un equipament que l'ajuntament aspirava a tenir el més aviat possible, mentre que l'espai polivalent, situat prop de la plaça Anna Maria Janer, esdevindrà la primera plaça coberta del poble, ideal per a realitzar-hi espectacles o perquè la canalla hi pugui jugar sense risc d’aturar l’activitat per la pluja.

La inversió total de totes dues actuacions, explica Àlex Garcia, ha estat de 90.000 euros, i està previst que l'espai estigui llest ben aviat. De fet, assegura l'alcalde, durant la darrera Fira de Circ de Talarn es va voler fer ús de plaça coberta, però finalment caldrà esperar fins a la Fira del Vi perquè l'espai reconvertit pugui acollir tant concerts com xerrades.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació