Dissabte, 20 d'abril de 2024
circ

La Fira de Circ arriba de nou a Talarn aquest diumenge

S’han programat tres espectacles i un taller de circ que tindran lloc a la plaça Anna Maria Janer

Redacció Talarn | 28 d'abril de 2022 a les 11:30
La Fira de Circ torna a Talarn per dur jocs i alegria a xics i grans | Ajuntament de Talarn
Talarn acollirà aquest diumenge 1 de maig una nova edició de la Fira de Circ. L'ajuntament pallarès ha programat una sèrie d'activitats per xics i grans, les quals tindran lloc a la plaça Anna Maria Janer.

A les 11h de matí la companyia Circo La Raspa oferirà un taller, durant el qual els participants podran sentir-se integrants d'un autèntic espectacle de circ, pujant a un trapezi o bé caminant sobre un cable d'equilibri. Així mateix, podran aprendre a fer malabars, amb maces i pilotes, practicar amb el diàbol, caminar amb xanques o bé jugar amb els puzzles de la companyia.
 

A la mateixa hora, la companyia Tombs creatius protagonitzarà Secrets, un joc d'enigmes on els participants hauran d'arriscar-se i fins i tot canviar la història a cada pas per trobar el secret amagat. Ja durant la tarda, a les 17:30h, La Raspa oferirà l'espectacle Cataplum. Una exclamació que expressa l'explosió de rialles, aplaudiments i diversió del públic. Això sí, sense cops ni caigudes per a ningú. Un espectacle dinàmic, divertit i amb números participatius, utilitzant les disciplines circenses de diàbols, equilibris, malabars, acrobàcia i molt d'humor.

Finalment, la companyia Circo Los clourà la Fira de Circ amb Kasumay. Una paraula d'origen senegalès que significa Hola, què tal?, i que és una forma perfecta per començar una relació. L'argument: tres persones molt diferents es troben al voltant d'una taula, esperant una trucada que canviarà les seves vides. 


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació