Dijous, 18 d'abril de 2024
esports

El CF Tremp es proclama campió de Tercera Catalana

Els trempolins aconsegueixen l’ascens de categoria després d'imposar-se al Tornabous (3-0)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 9 de maig de 2022 a les 08:50
L'equip trempolí celebrant l'ascens amb l'afició | TGE
Aquest diumenge Tremp va ser una festa, i no només per la Fira Pallars Terra Corder. Després d'una temporada brillant, el CF Tremp s'ha proclamat campió de lliga i ha aconseguit l'ascens a Segona Catalana per segona vegada en la seva història. Als trempolins els valia l'empat, però els homes de Jordi Bacardit van voler fer els deures davant la seva afició i es van imposar per 3 a 0 davant un Tornabous amb pocs efectius.

La primera meitat va ser disputada, i els blanc-i-negres van haver de suar per aconseguir el primer gol, que finalment arribaria al minut 43 amb un bon remat de cap del capità Miki Sirvant. La llauna s'havia obert, i només començar el segon temps, Oscar Feijóo ampliava distància, mentre que al 58 el pitxitxi Jony Gázquez posava la cirereta a una victòria que obre al Tremp les portes de la Segona Catalana cinc anys després.

Evidentment, el xiulet final va donar pas a l'eufòria i la celebració per part de l'equip i l'afició congregada al Pedrasanta. En declaracions a Pallars Digital, Miki Sirvant resumia les sensacions després de l'ascens aconseguit: "És increïble fer-ho davant de la nostra gent", afirmava. "Per la dinàmica de la temporada ens ho hem merescut, però no s'ha acabat i volem guanyar els partits que queden", afegia. De cara a com afronten la propera temporada a Segona Catalana, el capità ho té clar: "Amb cap i amb més compromís per part de tots perquè si no la salvació és l'objectiu".
 

L'entrenador del Tremp, Jordi Bacardit, mantejat pels seus jugadors. Foto: TGE


Per la seva banda, el CF Pobla va patir dissabte una dolorosa derrota contra La Fuliola per 3 a 2. Tot i que els poblatans van dominar durant el primer temps amb una distància de dos gols gràcies a Miquel Molleví i Chua, els locals no van abaixar els braços. Tant és així, que el segon temps va ser el de la remuntada per als de la Fuliola, que van aconseguir capgirar el marcador a pocs minuts pel final del matx.

El CB Tremp guanya i es prepara pel «Tourmalet»


I en bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp es va imposar dissabte al CENG B d'Artesa de Segre per 65 a 46 en el que va ser el darrer partit de la temporada regular a casa. No serà pas el seu darrer matx, ja que aquesta setmana els dels de Diego Roldán encaren una jornada maratoniana. Tres partits en tres dies seguits, contra el Binéfar el divendres, Bellpuig el dissabte i Gerb el diumenge. Tres finals que els trempolins han de guanyar si volen ser líders i ser la seu dels play-offs d'ascens.

Pel que fa al partit d'aquest dissabte, als de la capital del Jussà els va costar, però finalment van poder sobreposar-se a les baixes de Xema i Sergi. Ruben Rodríguez i Pere Aguilar van liderar un Tremp a qui li costava agafar els rebots, però que va demostrar un bon encert amb els triples. Tot i alguns aspectes a polir, finalment l'equip es va imposar amb solvència, en especial gràcies als 23 punts d'un Ruben Rodríguez inspirat. Tot i la victòria, aquesta setmana és crucial per a les aspiracions del club.
 

Un Ruben Rodríguez inspirat va guiar el Tremp cap a la victòria. Foto: TGE


I finalment, a Quarta Catalana, al Tremp 'B' no li va caldre ni jugar després que el seu rival de dissabte, el Bell-lloc d'Urgell, no presentés la majoria del seu equip, fet que va obligar a suspendre el matx i donar els tres punts als pallaresos. Per la seva banda, el Rialp va aconseguir una victòria amb solvència davant el Ponent per 2 a 0. Els de Cristobal Marchal van sumar els tres punts gràcies als dos gols sortits de les botes d'Albert Gironés.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior - Grup 1
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació