16 d'abril de 2024
fires

Tremp viu una multitudinària Fira Pallars Terra de Corder

El mercat firal i el 'Pallars Food Fest' van ser els actes més concorreguts de dissabte, mentre que diumenge el plat fort va ser el dinar popular, on es van servir 800 plats

Redacció Tremp | 9 de maig de 2022 a les 12:00
La Rambla Doctor Pearson es va omplir de gent durant el mercat firal | Jordi Ubach
Tremp s'ha vestit de gala aquest cap de setmana amb motiu de la Fira Pallars Terra de Corder. Durant el dissabte i el diumenge, els carrers de la capital del Jussà s'han omplert de gent, evidenciant el retorn a la normalitat després de la pandèmia de la Covid-19. El primer dia, el plat fort va ser el mercat firal a la rambla Doctor Pearson, on una gran multitud va poder veure, comprar i tastar els diferents productes agroalimentaris i artesans, així com gaudir de la primera Mostra de Formatges d'Ovella dels Pirineus.

El mateix dia, però al vespre, la festa va continuar amb la Pallars Food Fest, celebrada al pavelló del Casal. Un acte que va comptar amb la participació de 20 productors i restauradors de la comarca, i que també va guadir d'una gran assistència de públic. Una dinàmica que es va repetir el diumenge en motiu del dinar popular, on es van coure més de 30 corders. Sense dubte, un dels plats forts de la Fira, ja que es van exhaurir els tiquets i va comptar amb 800 comensals.

En declaracions a Pallars Digital, el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tremp, Josep Maria Puigarnau, ha valorat molt positivament el retorn de la Fira amb aquest canvi de format. "Els venedors i productors estan encantats", afirma. Per altra banda, el regidor confirma la bona resposta per part del públic: "Hem desbordat les previsions en molts dels actes, com ara el Pallars Food Fest, així com en altres activitats com la mostra de vehicles antics", assegura.

El canvi de format de la Fira de Primavera era un dels principals factors que inquietava a l'organització. Tanmateix, tal com explica Puigarnau, el nou model basat en la compra i tast de productes del Pallars ha resultat ser un "èxit" i tindrà "continuïtat". Pel que fa a la propera edició de la Pallars Terra de Corder, l'edil del consistori assenyala que es podrien fer "alguns retocs". "Hem trobat una línia molt positiva, però això no vol dir que no puguem incorporar alguns canvis i novetats", sentencia.
 


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació