Dijous, 18 d'abril de 2024
cinema

«Alcarràs» es projectarà també al cinema de Sort el proper dilluns

Les entrades es posen a la venda aquest dimecres a la web del Circuit Urgellenc, i també es podran comprar presencialment a la taquilla dues hores abans

Redacció Sort | 4 de maig de 2022 a les 09:14
Imatge de la preestrena del film a Lleida | Europa Press
Després del gran èxit en taquilla a la ciutat de Tremp, la pel·lícula Alcarràs arribarà a Sort el proper dilluns. El cinema Els Til·lers de la capital del Sobirà acollirà l'estrena del film de Carla Simón al Pallars Sobirà amb una única sessió a les 19:30h, les entrades de la qual ja s'han posat a la venda aquest mateix dimecres a la web del Circuit Urgellenc.

Els tiquets, però, també es podran adquirir presencialment a la taquilla del cinema dues hores abans de la projecció. Per altra banda, i davant la gran acollida que l'estrena va tenir a Tremp, s'han programat tres sessions més al cinema La Lira: el dissabte a les 19:30h, el diumenge a les 19h, i el dilluns a les 21:30h.


La pel·lícula, premiada amb l'os d'or al Festival Internacional de Cinema de Berlín, retrata l’últim estiu d’una família dedicada a la recollida del préssec en aquesta població lleidatana. No hi haurà una altra collita, ja que el propietari de les terres que van conrear durant dècades, per contracte verbal, les dedicarà ara a un altre negoci més lucratiu: les plaques d’energia solar. Com en el seu primer llargmetratge, la història parteix d'una experiència personal, la mort del seu avi.

La cineasta gravita sobre les relacions familiars, a les que incorpora el xoc entre diverses generacions que viuen juntes. El film s'imprimeix de reivindicacions socials, com el manteniment de l'agricultura enfront del model per explotar les energies renovables en un entorn rural en crisi.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació