Dissabte, 27 d'abril de 2024
treball

El «coworking» d'Esterri d'Àneu obre les seves portes amb tres emprenedores

'Àneu Coworking' vol donar l'oportunitat a empreses, professionals i emprenedors de construir i participar d'una nova manera de treballar

Redacció Esterri d'Àneu | 27 d'abril de 2022 a les 10:40
L'espai està situat a la primera planta de l'antic ajuntament | Àneu Coworking
L'espai de treball compartit d'Esterri d'Àneu ha obert finalment les seves portes. Àneu Coworking, situat al primer pis de l'antic ajuntament de la capital aneuenca, vol ser un espai perquè empreses i professionals, així com emprenedors i emprenedores puguin construir i participar d'una nova manera de treballar. L’espai ha arrencat amb tres emprenedores aneuenques fent ús de les instal·lacions.

Les obres de l'equipament, que dotarà les Valls d'Àneu d'un espai confortable, actual, i amb un preu assequible, es van iniciar a finals del 2020, i han comptat amb un pressupost total de 39.708 euros, finançades pel Departament de Presidència de la Generalitat.

El nou coworking, amb un espai compartit de 98 metres quadrats i 10 places, ja ha entrat en funcionament amb tres coworkers. A més de la zona de treball, també consta d'una zona d'oficina equipada amb nevera, microones i cafetera, així com d'una sala de reunions amb pissarra i projecte.

Pel que fa als preus, l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu ofereix diferents tarifes per fer-ne ús. En primer lloc, una quota mensual de 80 euros, una de setmanal de 30, o bé un pack de 25 hores que costa 40 euros. Un altre dels avantatges del coworking és que està obert tot l'any, de dilluns a diumenge i durant 24 hores.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació