Dijous, 25 d'abril de 2024
obres

Esterri d'Àneu obre l’espai «coworking» a l'edifici de l'antic ajuntament

Aquest diumenge hi haurà una jornada de portes obertes per visitar el nou equipament

Redacció Esterri d'Àneu | 20 d'agost de 2021 a les 11:42
Imatge de la nova sala de treball compartit | Ajuntament d'Esterri d'Àneu
L'Ajuntament d'Esterri d'Àneu ha finalitzat les obres del nou espai de treball compartit, l'Àneu Coworking, situat al primer pis de l'antic edifici de l'ajuntament, al carrer Major. En motiu d'aquest fet, el consistori aneuenc ha convocat per aquest diumenge una jornada de portes obertes des de les 17h fins a les 20h per tal que qualsevol persona interessada pugui visitar les noves instal·lacions.

Les obres d'aquest equipament, que es van iniciar a finals de l'any 2020, han comptat amb un pressupost total de 39.708 euros i han estat finançades pel Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya. L'espai consta de 10 places i funcionarà amb diferents models de subscripció, que van des d'una quota per hores, de 15 euros l'hora, fins a una quota mensual, amb un preu de 120 euros.

Durant l'inici de les obres, l'alcalde d'Esterri, Pere Ticó, va declarar a Pallars Digital que l'objectiu d'aquest espai consisteix en "donar als treballadors l'oportunitat de treballar conjuntament", i que aquest tipus d'iniciatives busquen "donar vida al poble i al carrer Major". Pel que fa a les subscripcions, Ticó va assegurar que es prioritzarien aquelles persones que triessin la subscripció anual.


 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació