Divendres, 19 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Ja és aquí «Love Pallars», la nova marca pròpia de marxandatge del Pallars

La marca, impulsada per Ferran Blanch, s'ha donat a conèixer amb el llançament de quatre productes ecològics i reciclats, pràctics i amb un disseny elegant

Redacció Pallars | 1 d'abril de 2022 a les 10:40
Imatge d’un dels lots de Love Pallars | Love Pallars
Al Pallars ha nascut un nou projecte, Love Pallars. Una marca pròpia de marxandatge pels dos Pallars. Al capdavant de la marca es troba Ferran Blanch, emprenedor per naturalesa. Ell és videògraf, professió que porta desenvolupant des de fa gairebé 25 anys, tot i que darrerament també ha decidit entrar en el sector turístic amb la gestió d'allotjaments a través d’escapadatremp.com. Blanch s’aventura ara amb una línia de productes amb l’objectiu de "portar el Pallars a tot arreu”, segons assegura.

“Vaig poder veure, arrel de la meva incursió en el sector turístic, que faltava productes tipus souvenir per poder difondre el Pallars a través de la gent que ens visita”. Però no solament vol centrar-se amb els visitants o turistes. La seva idea és que, sobretot, “sigui el pallarès o la pallaresa qui tingui un producte amb la marca de la seva terra, i que pugui utilitzar en el seu dia a dia”, ha afegit.

La idea del projecte, doncs, és utilitzar el marxandatge per a donar a conèixer les comarques pallareses. Primer, segons Blanch, amb la gent d'aquí, i després poc a poc, amb la gent que visita el Pallars. Un altre objectiu és que es puguin utilitzar els productes Love Pallars com a regal per amics o familiars més enllà de la nostra terra. “Que un barceloní, un gironí o un tarragonès porti una samarreta Love Pallars”, afegeix. 
 

Imatge dels coberts de bambú de la marca Love Pallars. Foto: Love Pallars


En Ferran Blanch afirma sentir-se “molt il·lusionat” amb el projecte. Malgrat només fa sis anys que viu al Pallars, concretament a Tremp, afirma que ja se sent pallarès i que estima aquesta terra. Es considera emprenedor, no empresari. “Em moc per emocions i sentiments. Em vaig plantejar fer realitat Love Pallars i ho he fet. Sempre cal fer el que un té ganes de fer”, ha asseverat.

Llançament de quatre productes al mercat


De moment, la marca s'ha donat a conèixer amb el llançament de quatre productes, que es poden adquirir individualment o en un lot més econòmic. Es tracta d'un got termo, una ampolla de vidre amb funda, una carmanyola i un joc de coberts. Tots ells fabricats amb materials ecològics com el bambú. De fet, tota la línia de productes seguirà les mateixes directrius i filosofia: que estiguin fets amb productes ecològics i reciclats i, a més, que tinguin un disseny elegant i siguin molt pràctics.

Els productes ja s’han posat a la venda a través de la botiga online però properament també es podran trobar en diferents punts i botigues físiques. Ara mateix, de fet, s’està confeccionant la xarxa de punts de venda. En aquest sentit, si alguna botiga està interessada en vendre els productes Love Pallars al seu establiment, pot posar-se en contacte amb en Ferran Blanch a través del correu hola@lovepallars.com
 

Logotip de Love Pallars en un dels seus productes. Foto: Love Pallars


Des de Love Pallars confirmen la bona rebuda dels primers productes i esperen que els clients se n'enamorin de la mateixa manera que també ho estan del Pallars. És per això que des de la marca ja s'estan preparant més productes, ben variats, com samarretes, gorres, tovalloles de platja, bosses, motxilles, carregadores de mòbil, altaveus, material de oficina, per a fer esport o per endur a la muntanya. Un gran ventall de possibilitats que, de ben segur, s’adaptaran als gustos de tothom.

Ferran Blanch apel·la a l’estima pel Pallars. “Hi ha un sentiment emocional que es transmet, que es propaga i aquest és el motor de Love Pallars. Aquesta terra té màgia, té una aura, quelcom especial. I això hem de donar-ho a conèixer a fora, ja sigui a través d'una samarreta, una gorra, una carmanyola o un simple bolígraf”, assegura. De moment, qui vulgui rebre més informació i novetats sobre la marca, pot subscriure's a la seva newsletter fent clicant aquí

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació