Dilluns, 15 de juliol de 2024
solidaritat

La Pobla de Segur dona 12.000 euros dels donatius d’una exposició a tres associacions benèfiques

KAT6A, Petits Superherois i l'Associació Local de l'AECC Catalunya han rebut un xec de 4.140 euros cadascuna

Redacció La Pobla de Segur | 21 de març de 2022 a les 11:30
El llegat de l'exposició constava de 1.400 objectes i quadres | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur i els voluntaris de Cultura van realitzar ahir un acte a la sala de plens per tal de lliurar els 12.420 euros obtinguts en l’Exposició Benèfica del Llegat Farreres. Fa uns anys el consistori va rebre una donació del senyor Anton Farreres, fill de la vila.

Aquest llegat constava d’uns 1.400 objectes i quadres. En entrar el nou equip de govern, la tasca es va delegar al grup de Voluntaris i Voluntàries de Cultura de l’Ajuntament, els quals es van encarregar-se d’inventariar i taxar tots els objectes. Reservats alguns quadres per a l’ajuntament, amb la resta es va decidir fer-ne exposicions benèfiques.


L’any 2019 se’n va fer una primera edició que va deixar uns guanys d’11.430 euros. Aquestes passades festes de Nadal, s’ha fet una nova edició de l’exposició. Qui va voler, podia endur-se objectes deixant un donatiu amb un valor mínim indicat. La mostra, celebrada al Molí de l’Oli, va tenir un molt considerable èxit de públic i es va assolir una recaptació solidària molt considerable.

A proposta dels voluntaris i previ acord unànime del ple municipal, els guanys han anat destinats en ambdues ocasions a tres associacions benèfiques relacionades amb problemes sanitaris que afecten persones filles o descendents de la Pobla de Segur: l'Associació KAT6A i amics, Petits Superherois Associació de miopatia miotubular i centronuclear i l'Associació Local de l’AECC Catalunya contra el càncer. Diumenge passat es va fer, al saló de plens de l’Ajuntament de la Pobla de Segur, l’acte de lliurament d’un xec de 4.140 euros a cadascuna de les tres associacions esmentades.
 Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació