Divendres, 26 d'abril de 2024
solidaritat

La Pobla de Segur reparteix 11.403 euros entre tres entitats solidàries

Es tracta de l’import recaptat de la venda del material de l’herència d’Anton Farreres

Redacció 17 de febrer de 2020 a les 10:55
Foto de família de l’acte d’entrega dels xecs solidaris | Ajuntament de la Pobla de Segur
L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha entregat aquest dissabte un total d’11.403 euros a tres entitats solidàries. Es tracta d’un import procedent de l’herència d’Anton Farreres, un veí del municipi que el 2017 va cedir a l’ajuntament un llegat consistent en un seguit de quadres, màscares i objectes de tipus molt divers, la majoria adquirits en cases de subhastes.

La regidoria de Cultura i un grup de voluntaris s’han encarregat d’inventariar tot aquest material per tal de taxar-lo a partir de les factures de les cases de subhastes o d’altres mitjans. Un cop fet això, es va decidir, amb l’acord del ple municipal, posar a la venda part dels objectes i algun quadre. 

Per aquest motiu, es va decidir fer una exposició al Molí de l’Oli durant les festes de Nadal on, qui va voler, va poder endur-se objectes deixant un donatiu amb un valor mínim indicat. L’exposició va tenir un molt considerable èxit de públic i es va assolir una recaptació solidària notòria: 11.403 euros.

Per acord previ dels voluntaris de Cultura i amb l’aprovació unànime del ple municipal, es va decidir que els beneficis anirien destinats a tres associacions benèfiques relacionades amb problemes sanitaris que afecten persones filles o descendents de la Pobla de Segur: l'associació KAT6A i amics, Petits Superherois Associació de miopatia miotubular i centrenuclear i Associació Local de l’AECC Catalunya contra el càncer.

L’acte de lliurament dels tres xecs, d’un import de 3.801 euros cadascun, va tenir lloc dissabte al saló de plens de l’Ajuntament.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació