Divendres, 19 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Agroxarxa programa dues dates per tramitar la DUN a Sort

L’empresa de serveis de la Unió de Pagesos estarà a la capital del Pallars Sobirà els dies 28 de març i 11 d'abril

Redacció Pallars | 15 de març de 2022 a les 09:50
Agroxarxa ofereix un servei personalitzat | Agroxarxa
Ja es coneixen les dates per poder tramitar la DUN sense haver-se de desplaçar fora del Pallars Sobirà. Agroxarxa, l’empresa de serveis de la Unió de Pagesos, estarà al punt d’atenció d'Unió de Pagesos a Sort els propers dies 28 de març i 11 d’abril per oferir aquest servei a totes les persones interessades. Agroxarxa ha celebrat recentment els 30 anys de la seva fundació. Durant tot aquest temps s'han anat situant com els referents a Catalunya en l’àmbit de l’assessorament agrari.

Actualment compten amb 28 oficines distribuïdes per tot el territori català, i segueixen expandint-se, per tal de poder arribar d’una forma més propera a totes les persones que tenen una activitat agrícola, ramadera o qualsevol altra relacionada amb l’entorn rural. Un dels seus principals valors és l’experiència i coneixement del sector. Per això compten amb un equip integrat per 200 professionals especialitzats en molts àmbits, perquè la gestió de les activitats del món rural sigui òptima. 


Les seves àrees de treball es poden dividir en tres grans pilars: Assessoria i gestió empresarial, Enginyeria i Corredoria d’Assegurances. El fet de tenir una visió global sobre totes les possibles solucions permet oferir un servei molt personalitzat i totalment integrat. I això és molt important en aquest món cada cop més canviant, incert i exigent.

En un pas més en aquesta estratègia d’apropament a tots els territoris, des de fa pocs mesos la Unió de Pagesos i Agroxarxa també estan presents al Pallars Sobirà, per assessorar a les persones que així ho desitgin, en un punt d’atenció a l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà, situat al camí de la Cabanera, s/n. Hi són tots els dilluns de 10h a 17h. Un punt d’atenció que complementa la presència al territori de l'oficina de la Pobla de Segur, amb seu a l’avinguda Catalunya, 37.
 

Imatge exterior de l’oficina d’Unió de pagesos-Agroxarxa a la Pobla. Foto: Agroxarxa


Per últim, és important recordar que des de principis del mes de febrer estem en ple període de tramitació de la DUN 2022 i CGE 2022. Cal tenir en compte que el termini finalitza el 30 d’abril. Podeu aprofitar aquest fet per visitar Unió de Pagesos-Agroxarxa en algun dels seus punts d’atenció i anar-los a conèixer.

Podeu informar-vos sobre els serveis de la Unió de Pagesos-Agroxarxa a la seva pàgina web, per telèfon al 973 66 01 25 o bé per correu electrònic a agroxarxa@agroxarxa.com.

 Vols donar a conèixer el teu negoci o servei? Contacta amb nosaltres!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació