Divendres, 26 d'abril de 2024
cultura

Tremp participa en un circuit per fomentar les arts escèniques entre els joves

Després de cada funció hi haurà debats o tallers amb actors i directors

Redacció Tremp | 21 de febrer de 2022 a les 12:02
El projecte neix per començar a omplir el buit històric entre arts escèniques i joves | Ajuntament de Lleida
La primera prova pilot de Plançó circuit escena jove Ponent Pirineu, que ha començat aquest passat divendres, tindrà Tremp com una de les seus amb programacions estables de música i d'arts escèniques que s'acullen al sistema d'ajuts Programa.cat.

El projecte neix per començar a omplir el buit històric que hi ha entre les arts escèniques i els joves i enfortir el vincle entre ambdós, i parteix de la idea que les arts escèniques tenen una gran capacitat de transformació i vertebren pensament propi en els joves. En el marc de cada trobada hi haurà debats després de la funció amb actors i directors o tallers, entre altres.

La iniciativa tindrà el finançament del Departament de Cultura, de la Diputació de Lleida i de les regidories de Cultura i de Joventut de cadascun dels municipis participants. En aquesta prova pilot hi participen, a banda de Tremp, 12 municipis més: Alcarràs, Alcoletge, Alpicat, Balaguer, Cervera, Juneda, les Borges Blanques, la Seu d'Urgell, Lleida,  Mollerussa, Tàrrega i Guissona, amb més d'un centenar de joves provinents d'aquests pobles i ciutats. Els programadors de la Xarxa de cooperació territorial de Lleida de l'SPEEM estan planificant les noves propostes que donaran continuïtat al projecte.


 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació