Dijous, 18 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG GENER: Ja coneixem els tres guanyadors de les visites guiades amb tast a la formatgeria Tros de Sort!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció Pallars | 27 de gener de 2022 a les 11:04
Gaudeix amb Pallars Digital d’una visita guiada a la formatgeria pallaresa | Tros de Sort / PD
Ja coneixem el nom dels guanyadors del sorteig del mes de gener, consistent en tres visites guiades amb tast final de formatges i vi a la formatgeria Tros de Sort. Comptem amb tres visites guiades, per tant, aquest mes han resultat tres guanyadors, que podran realitzar la visita guiada amb un acompanyant. La sessió tindrà lloc el proper dissabte 12 de febrer a les 12h del migdia.

El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i els afortunats, escollits mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dijous al migdia, han estat Sergi T. (Sant Boi de Llobregat), Maria Isabel M. (Barcelona) i Oriol U. (Tremp). Enhorabona!

Tradició i qualitat des de 1995


Tros de Sort és una formatgeria artesanal, fundada el 1995 per set socis vinculats amb la ramaderia lletera de la comarca, amb seu a la capital del Pallars Sobirà. Amb la qualitat i el sabor autèntic del Pirineu com a premissa, elaboren una àmplia gamma de formatges. Des de Tros de Sort treballen principalment amb llet sencera de vaques alimentades amb herba de prats d'alta muntanya, produïda a la seva pròpia explotació.
 

Imatge de la botiga del Tros de Sort. Foto: Tros de Sort


Per només 3 euros al mes!


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 100 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: febrer


El proper sorteig tindrà lloc el mes de febrer, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 de febrer. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols tenir difusió sortejant el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació