Dissabte, 20 d'abril de 2024
Dis la teva!

Sobre el posicionament del nostre ajuntament davant dels Jocs

Article conjunt dels l'associació de veïns i veïnes del municipi de Baix Pallars 'Lo Pedrís'

Redacció Pallars | 26 de gener de 2022 a les 11:30
Vista de Gerri de la Sal des del pont medieval | Josep Renalias
Senyor director,

Des de l'associació de veïns i veïnes de Baix Pallars Lo Pedrís agraïm al nostre ajuntament la no adhesió al manifest a favor dels JJOO, entenent que per prendre aquesta decisió primer s'ha de consultar al conjunt del veïnat. Quines decisions es poden prendre i quina postura coherent, davant d'un projecte fantasma que ningú coneix?

Volem ressaltar que abans de consultar, cal traspassar la informació a la població. I ho diem, també, de cara al referèndum que la Generalitat ha dit que farà a la població de l'Alt Pirineu i l'Aran. Cal transparència en el projecte: quines inversions es faran, qui està impulsant el projecte, on i com es faran les inversions i amb quins criteris? Per ara aquest megaprojecte s'ha dut a terme amb molt secretisme i opacitat. No sigui que els guanys es privatitzin en poques mans i les pèrdues afectin a la majoria?

La inversió necessària que cal al territori no va de la mà dels JJOO. No volem caure en el parany d'una negociació, amb els serveis bàsics que ens calen a les comarques de  muntanya. Ens calen inversions que arribin a la majoria i ens permetin viure de manera digne en cadascun dels nostres pobles.

Associació de veïns i veïnes Lo Pedrís

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació