Divendres, 26 d'abril de 2024

El CF Tremp recupera el liderat amb un gran partit a Agramunt (1-2)

El CF Pobla li clava una maneta al Butsènit i el Natural Optics Pallars guanya amb comoditat al Bellpuig (94-37)

Tomàs Garcia Espot Agramunt | 24 de gener de 2022 a les 09:30
El figuerolenc Miki Sirvant va ser l'heroi del partit amb dos gols | TGE
Jornada rodona per als equips pallaresos de Tercera Catalana. El CF Tremp va recuperar el liderat de la categoria després d'un partidàs a casa de l'Agramunt, el seu màxim rival. El partit, marcat per la intensitat i la duresa en el joc, va arribar al descans sense gols. A la represa, però, el capità Miki Sirvant, sense dubte l'heroi del partit, va marcar un golàs des del mig del camp que va agafar desprevingut al porter local.

Vint minuts després, però, l'Agramunt va aconseguir empatar amb un bon remat de cap després d'un servei de falta. Malgrat la fatiga, els blanc i negres -animats per un destacat grup de seguidors trempolins- no van abaixar els braços, i a falta de cinc minuts pel final, de nou Miki Sirvant engaltava un potent xut que va desfermar l'eufòria entre l'afició trempolina.

El partit va entre els dos màxims rivals va ser dur i molt disputat. Foto: TGE

Per la seva banda, el CF Pobla també va firmar un bon partit contra el cuer de la categoria, el Butsènit, i marxava al descans amb tres gols d'avantatge obra de Josep Molleví i Chua per partida doble. A la represa, Miki i Miquel Molins van sentenciar el matx i la maneta que suposa la segona victòria poblatana d'aquest any, i que deixa l'equip en una bona posició a la taula.

En bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp per fi va poder disputar el seu primer partit de l'any. I ho va fer amb una clara victòria sobre el Bellpuig per 94 a 37. Els homes de Diego Roldán van sortir amb les idees clares i firmant uns parcials d'escàndol contra un rival molt modest. Amb aquest resultat -i dos partits pendents de disputar- els trempolins es mantenen amb una sola derrota a la lliga i amb l'ascens com a clar objectiu de la temporada.

Josep Molleví, recuperat d'una llarga lesió, celebrant un dels gols. Foto: TGE

Tornant al futbol i pel que fa a la Quarta Catalana, el CF Tremp 'B' es va endur els primers tres punts de l'any del camp del Ribera d'Ondara amb un contundent 1 a 6 final. L'equip entrenat per Pito Pascual i Andreu Bretones va sortir gairebé amb els deures fets i no va tenir pietat d'un rival que no va estar a l'alçada en cap moment.

I la nota amarga de la jornada se l'endú el futbol sala trempolí, que dissabte va sumar una nova derrota. Els de Tremp van caure per 6 a 2 a la pista d'un Juneda que tot i permetre dos gols al primer temps, no van donar opcions als trempolins a la segona meitat.