Divendres, 19 d'abril de 2024
curses de muntanya

La Rialp Matxicots, millor ultratrail de Catalunya 2021

La cursa pallaresa ja va rebre el reconeixement dels corredors en les edicions de 2015 i 2018

Redacció Rialp | 4 de gener de 2022 a les 11:56
Corredors a la Rialp Matxicots | Photoset
La Rialp Matxicots ha estat escollida, per votació popular, com a millor ultratrail de Catalunya del 2021. Més de 350 corredors així ho han volgut després de donar la seva opinió a través del portal especialitzat Ultres Catalunya. La cursa pallaresa ja va rebre aquesta distinció per primer cop l'any 2015, i va repetir en l’edició de 2018.

L’organització de la cursa ha expressat a través de les xarxes socials l’”orgull” que representa aquest reconeixement “per a cadascun dels voluntaris i voluntàries”, especialment en una edició, la de 2021, marcada pel fort temporal de pluja que va caure durant la jornada de dissabte
 
De fet, la bona resposta de l’organització i els voluntaris davant les inclemències del temps ha estat un dels punts que els corredors millor han valorat de la competició pallaresa. Un cop més, la Rialp Matxicots ha ratllat l’excel·lència en cadascun dels paràmetres que s’han valorat. Completen el podi la Trail del Bisaura i la Montsec Ultra Trail (MUT).

Propera edició: 17 i 18 de setembre


La 12a edició de la Rialp Matxicots se celebrarà el 17 i 18 de setembre amb el mateix format que aquest passat 2021. L’organització tornarà a apostar, doncs, per les proves Combinada, Trail, Marató, Mitja i Caminada per fer les delícies novament dels participants.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació