1 de 10
gastronomia

Tremp impulsa un seminari de tast d'olis per a productors i professionals del comerç i la restauració

'Al teu gust, aliments del Pallars' ha dut a terme aquesta formació pràctica amb l’IRTA i l’associació de productors d’oli del Pallars

Imatge d'una de les jornades de formació | Ajuntament de Tremp
per Redacció, Tremp | 21 de desembre de 2021 a les 10:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tremp, a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, ha programat un seminari de conducció de tast d’olis. La temàtica del curs sorgeix d’acord amb l’associació de productors d’oli del Pallars, i es concreta en un moment en què el sector de l’oli al Pallars està en creixement i desperta la curiositat d’experts, cuiners i dels consumidors en general.

El curs va adreçat a productors d'oli, així com professionals de la restauració i el comerç especialitzat en producte agroalimentari i gourmet. L’objectiu és dotar els participants de coneixements pràctics que els permetin aportar un valor afegit a l’hora de promocionar i vendre els olis del Pallars, tenint en compte també que els olis d’alta qualitat que s’elaboren a la comarca tenen un gran interès tant a nivell organolèptic com de la salut.

La proposta formativa va tenir lloc la setmana passada i s’ha estructurat en dues parts. En primer lloc es va fer una sortida d’una jornada per conèixer la Cooperativa Agrícola de Cabacés, al Priorat, i el projecte Identitat Olive Oil, a l’Horta de Sant Joan, que compta amb diferents finques, un molí i una sala de tast. Els dos dies següents es va dur a terme la formació amb contingut teòric i pràctic a càrrec dels experts de l’IRTA, Antònia Ninot i Agustí Romero a l’Espai Taller de la Pobla de Segur.



Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació