Divendres, 19 d'abril de 2024
premi

El vídeo promocional del Geoparc Orígens guanya el primer premi al Festival de la Xarxa mundial

"Un viatge en el temps" va ser gravat entre el 2018 i 2019 amb Anna Soldevila al capdavant

Redacció Tremp | 17 de desembre de 2021 a les 11:57

El vídeo promocional del Geoparc Orígens s'ha endut el primer premi al Festival de Cinema organitzat per la Xarxa Mundial de Geoparcs Mundials de la Unesco. Un certamen que s'havia de celebrar l'any 2020 i que va ser ajornat fins a aquest any.

El premis han estat anunciats durant la celebració del 9a Conferència Internacional de Geoparcs Mundials de la Unesco, celebrada de forma digital des del Geoparc de l’illa de Jeju, a la República de Corea. D’entre els més de 70 vídeos presentats per Geoparcs de tot el món, el vídeo promocional del Geoparc Orígens ha resultat el guanyador del primer premi, valorat en 3.000 euros, després de la deliberació d’un jurat format per cinc professionals internacionals del cinema.

El vídeo s’anomena Un viatge en el temps i va ser gravat entre el 2018 i 2019 per Soona films, amb Anna Soldevila al capdavant. Va comptar amb el finançament de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA). EL podeu veure a l’encapçalament d’aquesta notícia.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació