Dimarts, 23 d'abril de 2024
premi

Triple guardó per a Ctretze Pirineus al concurs nacional de cerveses

L’empresa de la Pobla de Segur ha rebut un or i dues plates a la 7a edició d’aquest concurs

Redacció La Pobla de Segur | 29 d'octubre de 2021 a les 10:30
Imatge de les tres cerveses premiades al concurs | Ctretze
Per segon any consecutiu, la fàbrica de cervesa Ctretze Pirineus de la Pobla de Segur ha estat guardonada a la gala d’entrega de premis del 7è concurs nacional de cerveses, que va tenir lloc el passat diumenge 24 d’octubre a Sitges.

L’empresa pallaresa ha rebut concretament tres medalles. En primer lloc, una medalla d’or per a la cervesa Obaga en la categoria British Brown Ale, que aconsegueix el guardó per segon any consecutiu; i en segon lloc, una medalla de plata per a la cervesa Mr. Owl en la categoria American Pale Ale (APA) i una altra plata per a la cervesa Solana, en la categoria British Bitter.

Els creadors de la marca i propietaris de Ctretze celebren amb "èmfasi" aquests guardons i destaquen el valor especial que té per a ells revalidar l’or en la cervesa Obaga. Precisament, l’Obaga, juntament amb la Solana, són les primeres cerveses creades per la marca i són "insígnia de la casa”, segons asseguren.

Amb aquest reconeixement, la única fàbrica de cerveses del Pallars es posiciona com una de les millors marques en l'àmbit nacional, segons afirmen els seus impulsors. Ctretze Pirineus elabora actualment prop dels 100.000 litres anuals de cervesa, la major part dels quals es distribueixen pel territori català.
 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació