Dijous, 25 d'abril de 2024
gastronomia

La CTretze s'emporta una medalla d’or al 6è Campionat Nacional de Cerveses

El premi l'ha aconseguit la cervesa 'Obaga' en la categoria 'Brown British Beer' del certamen organitzat per la Fira del Poblenou de Barcelona

Redacció 20 d'octubre de 2020 a les 08:26
Joel Bastida, de Ctretze Pirineus, recollint la medalla d'or al Campionat Nacional de Cerveses | Ctretze
La cervesa Obaga, elaborada per la cervesera pallaresa Ctretze Pirineus de la Pobla de Segur, ha estat guardonada aquest dissabte amb una medalla d'or en la categoria Brown British Beer al 6è Campionat Nacional de Cerveses 2020 organitzat per la Fira del Poblenou de Barcelona. La cervesa Obaga, que conjuntament amb la Solana és la primera que va crear Ctretze, va ser presentada el mes de febrer del 2014. Joel Bastida i Abel Sánchez, els creadors de la marca i propietaris de Ctretze, celebren amb especial èmfasi aquest guardó, ja que aquestes dues cerveses són "insígnia de la casa". 

El Campionat Nacional de Cerveses (CNC) té com a objectiu premiar les millors cerveses produïdes comercialment a l’estat espanyol. Amb aquest reconeixement, la marca de cerveses pallaresa es posiciona com una de les millors marques en l'àmbit nacional. Actualment la fàbrica de cervesa Ctretze Pirineus elabora més de 80.000 litres anuals, la major part dels quals es distribueixen pel territori català.

El jurat del CNC està compost per membres reconeguts de la comunitat cervesera nacional i internacional. El jurat realitza tastos a cegues per determinar els guanyadors en cada grup o categoria i omple un informe de tast de cada cervesa que els concursants poden consultar en finalitzar el certamen. Cada cervesa es jutja en funció de la seva fidelitat a l’estil que representa. Els estils es divideixen en cinc grans grups, compostos cadascun per diverses categories i subcategories.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació