Dijous, 18 d'abril de 2024
obres

Tremp encara la primera fase de les obres de l'Escola de Música

L'objectiu és que les obres, que preveuen una inversió de més de 600.000 euros, s'iniciïn abans de finalitzar l'any

Redacció Tremp | 28 d'octubre de 2021 a les 11:45
Pla general de La Lira de Tremp | ACN
L'Ajuntament de Tremp ha donat el tret de sortida a les obres de l'Escola Municipal de Música traient a concurs la primera fase dels treballs. L'objectiu del consistori és que les obres, que preveuen una inversió de 603.929 euros finançats pel Pla Únic d'Obres i Serveis i per fons propis del consistori, s'iniciïn abans de finalitzar l'any.

Tal com ha assegurat a Pallars Digital el regidor d'Urbanisme, Antoni Flores, l'objectiu és que l'escola estigui operativa a començaments del curs vinent per tal de poder iniciar les classes amb normalitat. Segons Flores, l'habilitació parcial de l'equipament suposarà que l'escola tingui 10 aules, una sala d'informàtica, així com una aula polivalent i despatxos per als professors.

Així mateix, també s'hi habilitaran els serveis necessaris i un ascensor, donada la ubicació de l'escola en diferents plantes de l'edifici de La Lira. La finalització de l'Escola de Música a l’edifici de La Lira és una obra llargament reivindicada pels habitants de Tremp, i de fet, va ser inclosa als programes electorals dels tres partits del municipi durant les eleccions municipals del 2019. L'abril d'enguany, el consistori ja va iniciar els tràmits per a les obres, que es finançaran amb una part del romanent de tresoreria.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació