Divendres, 19 d'abril de 2024
govern

La Pobla reclama suport econòmic al Govern per enllestir les instal·lacions esportives

El consistori vol donar "l'empenta definitiva" a les obres de l'Institut d'Esports de Muntanya, que anualment reuneix a la població un miler d’alumnes

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 27 d'agost de 2021 a les 14:01
Marc Baró conversa amb el president Aragonès durant la seva visita a la població | Govern
Aprofitant la visita institucional al Pallars del president de la Generalitat, Pere Aragonès, l'Ajuntament de la Pobla de Segur ha demanat a l'executiu català suport econòmic per poder donar "l'empenta definitiva" a les obres de l'Institut d'Esports de Muntanya. Unes instal·lacions que han de fer possible el creixement del Cicle Mitjà d'Ensenyament de Muntanya, que anualment reuneix a la Pobla un total de 1.000 alumnes.

La Pobla de Segur ha sigut la primera parada de la visita d'Aragonès al Pallars. Després de signar el llibre d'honor de l'ajuntament, i acompanyat per l’alcalde, Marc Baró, i el delegat del Govern a l'Alt Pirineu, Ricard Pérez, el president ha fet un recorregut per diferents zones del poble per conèixer de primera mà els projectes que s’hi estan realitzant. 

En declaracions a Pallars Digital, el batlle poblatà ha copsat les "bones sensacions" de la trobada, tot reafirmant la voluntat del cap de l'executiu de conèixer la realitat del territori de primera mà. A banda de les demandes respecte a l'Institut d'Esports de Muntanya, Baró també va explicar a Aragonès el projecte de reparcel·lació del polígon industrial del municipi, iniciativa de la que també esperen rebre el suport del Govern català.
 
Entre d'altres equipaments, el president ha visitat i estrenat el nou ascensor de les Esgrases, situat al CAP de la Pobla, tot i que actualment encara funciona amb un sistema provisional. Malgrat que els treballs van finalizar durant el mes de juny, la companyia elèctrica encara no n'ha facilitat el subministrament.
 

Anna Caula signant el llibre d'honor de l'Ajuntament de la Pobla. Foto: @esportcat


Anna Caula també visita el Pallars


Aquest divendres l'alcalde de la Pobla ha tingut l'ocasió de reunir-se amb Anna Caula, Secretària General de l'Esport, a qui també ha traslladat la voluntat de finalitzar els treballs de les instal·lacions esportives del municipi, com també del futur camp de futbol. Caula també ha tingut temps de visitar el Centre d'Esports de Muntanya i de reunir-se amb l'Escola de Futbol Pobla

Així mateix, ahir dijous Caula també va fer parada al Pallars Sobirà, concretament a Sort, on va poder visitar l'Associació Esportiva Pallars i el camp de regates l’Aigüerola.
 

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació