Dimarts, 30 d'abril de 2024
política

Lourdes Ravetllat, nova representant de l'Esport a Lleida, Alt Pirineu i Aran

Veïna d'Esterri d’Àneu, fins ara ocupava el càrrec de Coordinadora de Joventut de la demarcació

Redacció Esterri d'Àneu | 20 d'agost de 2021 a les 10:51
Lourdes Ravetllat compta amb experiència en l'àmbit esportiu | ERC
Lourdes Ravetllat i Pons ha estat nomenada representant territorial de l'Esport a Lleida, l’Alt Pirineu i l'Aran. Nascuda a Puigcerdà però resident des de fa uns anys a Esterri d'Àneu, Ravetllat ha treballat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies -actual Departament de Drets Socials- com a coordinadora de Joventut de Lleida, Alt Pirineu i Aran, càrrec que ha ocupat el darrer any.

Diplomada en Magisteri d'Educació Física i Magisteri d'Edudació Infantil per la Universitat de Vic, també ha treballat al Departament d'Educació com a professora de l'escola La Closa d'Esterri d'Àneu i l'Escola Llums del Nord de Puigcerdà, entre altres centres educatius de l'Alt Pirineu. Ravetllat substitueix al càrrec Joan Segura, que passa a ser director territorial de Drets Socials a Lleida.

Segons informa el seu partit, Esquerra Republicana, Ravetllat compta amb una gran experiència en l'àmbit esportiu, ja que és practicant de tota mena d'esports de muntanya i sobretot d'esports d'hivern. Així mateix, afirma que emprèn aquest nou projecte com un repte personal i professional, i una oportunitat per treballar pel territori, per tal que l'activitat física arribi a tots els racons de la demarcació. 
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació