Divendres, 26 d'abril de 2024
fira

Llavorsí es prepara per a l'11ª Fira de l'Ovella

Enguany s'ha tornat a anul·lar el Concurs de Gossos d'Atura a causa de la Covid-19

Redacció Llavorsí | 19 d'agost de 2021 a les 11:23
Imatge de l'edició del 2019 del Concurs de Gossos d'Atura | Ajuntament de Llavorsí
Llavorsí acollirà aquest dissabte dia 21 l'11ª edició de la Fira de l'Ovella. Els actes tindran lloc davant del Càmping Riberies del municipi, i en destaca el mercat artesà i de producte agroalimentari, que se celebrarà entre les 11h del matí i les 20h de la tarda.

Durant el matí, però, també hi haurà lloc per als tallers, concretament el dedicat a Pastors, feres i ovelles, que anirà a càrrec de Salvatgines, l'empresa especialitzada en activitats d'observació de la fauna i els serveis ambientals. A més, durant tota la jornada també es realitzarà un joc de pistes, que porta el nom de Pagesia, ramats i paisatges de l'Alt Pirineu.

El Concurs de Gossos d'atura, suspès de nou


Tal com ha confirmat a Pallars Digital l'alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, enguany tampoc es podrà celebrar el tradicional Concurs de Gossos d'Atura del municipi. La cita, que normalment té lloc durant el mateix cap de setmana que la Fira de l’Ovella, ja es va haver de suspendre l'any passat a causa de la Covid-19.

Durant el mes de juny, però, tot semblava indicar que el concurs es podria celebrar enguany, després que la Federació Catalana de Concursos de Gossos d'Atura anunciés que la Lliga catalana es podria organitzar de nou. Tanmateix, caldrà esperar a l'any que ve perquè Llavorsí torni a veure competir a pastors, gossos i ovelles.
 

Altres notícies que et poden interessar









 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació