Dissabte, 27 d'abril de 2024
Festival de Música Antiga dels Pirineus

​Tres nous concerts al Pallars del Festival de Música Antiga dels Pirineus

Els recitals es faran a Seurí, Covet i Salàs de Pallars

Redacció 5 d'agost de 2021 a les 12:15
Un dels concerts del FeMAP 2021 a Son | @festival_FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) continua omplint de cultura pobles d'arreu de la serralada pirinenca. Aquesta setmana, per exemple, programa deu concerts de quatre formacions diferents, tres de les quals ho faran en poblacions del Pallars: Seurí, Covet i Salàs de Pallars.

Aria Antiqua interpretarà Quatre “polacos” a la cort del Rei Borbó aquest divendres 6 d'agost a Seurí (22.00). Un conjunt que portarà en aquest poble del municipi de Sort una selecció de la millor música per a violí composta a la cort borbònica de Madrid.

L'endemà, el dissabte 7 d'agost, serà el torn d'Ensemble Flandriae-Pyrenaei que oferirà el concert de Música Barroca de Flandes i Catalunya a Covet (19.00), al municipi d'Isona i Conca Dellà, una de les noves incorporacions del festival. Aquest projecte reuneix músics flamencs i catalans de renom internacional que constitueixen un ensemble que defensa amb gran convicció el nostre patrimoni musical.


La setmana finalitzarà de la mà d'Stadler Trio amb Una serenata a la Viena de Mozart. Després de dues actuacions al Ripollès i l'Alt Urgell, el dilluns 9 d'agost actuaran a Salàs de Pallars (20.00). Aquest trio oferirà una serenata que acostarà el públic a les obres de W.A. Mozart i J.C. Graupner.

A banda dels concerts, s'han programat visites guiades com a activitats complementàries al poble de Seurí, a l'església de Covet i a les Botigues-Museu de Salàs de Pallars.

 Programa complet del Festival de Música Antiga dels Pirineus

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Cultura, Seurí, música, FeMAP, Covet
Participació