Divendres, 19 d'abril de 2024
Joventut

​Tremp recupera el Camp de Treball Jove amb una quarantena de voluntaris

Els joves han col·laborat amb l'esplai, la ludoteca, la biblioteca, la brigada municipal i l’entitat Alba Jussà

Redacció 28 de juliol de 2021 a les 07:00
Dos dels joves voluntaris de Tremp | Ajuntament de Tremp
Aquest juliol la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Tremp ha reprès l’activitat del Camp de Treball Local Jove que va haver de suspendre al 2020 per la pandèmia. Es tracta d’un seguit de propostes per a realitzar voluntariat entre diversos serveis a les persones de la població com son; l’esplai, la ludoteca, la biblioteca, la brigada municipal i l’entitat Alba Jussà. Els nois i noies inscrits, d’entre 13 i 17 anys, han treballat per setmanes a algun d'aquests serveis.

Dinamitzar una activitat juvenil, aprendre a muntar una tarima, participar de les propostes d’Alba Jussà amb persones amb discapacitat intel·lectual, endreçar les principals novetats literàries a la biblioteca, fer una sortida amb els infants de la ludoteca La Cuca... Tot això i molt més per poder entendre com funcionen alguns serveis, agafar un compromís setmanal i fer un tastet del mon laboral.

Entre els joves participants es regala d’incentiu un val de 20 euros per a consumir al comerç local, unes entrades al cinema La Lira per fomentar l’interès per la cultura i una samarreta commemorativa de l’activitat.

El 5 d’agost es realitzarà l’activitat de comiat i coneixença on tots els participants es trobaran per a intercanviar experiències i compartir opinions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació