Dissabte, 20 d'abril de 2024
procés català

Josep Rull presenta al Pallars el seu llibre «1 dia d’octubre i 2 poemes»

El llibre, escrit des de la presó, és la crònica personal i política de l’exconseller del Govern

Redacció 19 de juliol de 2021 a les 10:40
Josep Rull durant la presentació del llibre a Tremp | Joan Pujol
L’exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha presentat aquest cap de setmana al Pallars el seu llibre 1 dia d’octubre i 2 poemes. Quan l’esperança venç la por en sengles actes organitzats pel Consell per la República Catalana. Tots dos actes han omplert l’aforament i han generat un elevat interès entre els assistents, molts dels quals han destacat la “dignitat i fortalesa humana” mostrada per l’exconseller.

El llibre és la crònica personal i política d’un període cabdal de la història de Catalunya, escrit des de la presó amb un to profundament humà. Rull desgrana les hores, les experiències, les reflexions, les amistats, les decepcions, i sobretot les seves conviccions democràtiques i el seu compromís al servei de Catalunya. El pròleg del llibre va a càrrec de Vicenç Villatoro.

Josep Rull és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i és membre col·legiat de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa. Ha exercit diverses responsabilitats polítiques, entre les quals conseller de Territori i Sostenibilitat del Govern del president Puigdemont. En el judici al procés independentista català, l’octubre de 2019, fou condemnat com a membre del Govern català a 10 anys i mig de presó i d'inhabilitació pel delicte de sedició.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació