Divendres, 26 d'abril de 2024
talarn music experience

Maika Makovski obre aquesta nit el Talarn Music Experience 2021

Lo Quiosc ultima els preparatius per oferir "un festival segur” i adaptat a la Covid-19

Jordi Ubach Llorens Lo Quiosc, Talarn | 9 de juliol de 2021 a les 12:09
Muntatge de l’escenari a Lo Quiosc aquest divendres al migdia | Lo Quiosc
Maika Makovski serà l'encarregada d’obrir aquesta nit, a les 21:30h, el Talarn Music Experience 2021, un certamen que arriba a la seva 5a edició després de la cancel·lació de l’any passat per la Covid-19. L’artista mallorquina amb arrels macedònies i andaluses presentarà a Lo Quiosc els temes del seu nou disc MKMK, un treball que ha rebut el reconeixement de bona part de la crítica musical d’arreu de l’estat espanyol.

La pandèmia ha obligat l’organització a reformular el format del festival, que enguany presenta el canvi d’ubicació de la zona de concerts com a principal novetat. L’escenari s’ha muntat al pàrquing inferior de Lo Quiosc, que comptarà amb cadires i una capacitat per a 400 persones i on es podrà mantenir la distància òptima entre els assistents.

Aquest nou emplaçament ha obligat a reubicar l'antiga zona d’aparcament, que aquest any estarà situada a la zona del CITA, a uns 150 metres de Lo Quiosc. Els assistents no s’hauran de preocupar, ja que es posarà a la seva disposició un servei d’autobús llançadora gratuït amb viatges cada cinc minuts, de les 19h del vespre a 1h de la matinada.

Una altra de les novetats d’enguany és el Village, un nou espai amb una acurada oferta gastronòmica que reivindica la producció local i km 0 i que permetrà mantenir una bona circulació dins el recinte. D’aquesta manera, el Talarn Music Experience convertirà novament Lo Quiosc en l’epicentre cultural del Pallars, on música, gastronomia i territori es fusionaran per oferir el bo i millor de l’escena musical actual.

Els Pets i Clara Peya completen el cartell


Després de l’actuació d’avui de Maika Makovski, per la qual encara hi ha entrades disponibles, el festival es reprendrà demà dissabte amb Els Pets, que oferiran un concert on repassaran els èxits de la seva carrera artística després de complir 36 anys en actiu i que ja fa més d’un mes que ha exhaurit entrades. Clara Peya tancarà diumenge el festival el diumenge presentant les cançons del seu darrer treball Perifèria, encara amb entrades a la venda.

El promotor del Talarn Music Experience i propietari de Lo Quiosc, Ramon Mitjana, ha confessat a Pallars Digital que viu “molt il·lusionat” aquesta edició, que arriba “en temps difícils de pandèmia”. Per això, Mitjana ha volgut destacar que el festival “s’ha reconvertit” i tindrà “molt en compte” les mesures antiCovid per fer del Talarn Music Experience “un certamen segur”.


Mesures antiCovid


Lo Quiosc obrirà les portes a les 19h els tres dies i tancarà a les 2h, mentre que el servei de cuina tancarà a la 1h. Els concerts començaran a les 21:30h a excepció del de diumenge de Clara Peya, que serà a les 20:30h. La mascareta serà obligatòria sempre i estarà prohibit fumar a la zona de concerts. Els assistents hauran d’estar asseguts per veure les actuacions musicals. Les cadires estaran separades i no es podran moure per fer agrupacions. 

Pallars Digital, mitjà oficial del festival


Al llarg dels darrers quatre anys, el Talarn Music Experience ha programat més de 50 concerts on hi han passat unes 4.250 persones. Unes xifres que consoliden el festival com una de les propostes culturals més atractives del territori i que compta, a més, amb el suport del diari Pallars Digital, que en serà un any més el mitjà oficial oferint un seguiment diari.

Els organitzadors del Talarn Music Experience manifesten el seu compromís per seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars i descentralitzant alhora l’oferta de festivals i concerts del territori català.

 Comprar entrades i abonaments pel Talarn Music Experience 2021

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació