Dissabte, 20 d'abril de 2024
talarn music experience

El 5è Talarn Music Experience arriba aquest cap de setmana amb l’objectiu dels 1.000 assistents

Continuen a la venda les entrades pels concerts de Maika Makovski el divendres i de Clara Peya el diumenge

Redacció Lo Quiosc, Talarn | 5 de juliol de 2021 a les 11:18
Concert de Maika Makovski a les Festes de la Mercè de l’any passat | Maika Makovski
L’equip de Lo Quiosc ja ho té tot a punt per a la celebració, aquest proper cap de setmana, del Talarn Music Experience 2021. Segons l’organització, el ritme de venda d’entrades d’aquesta 5a edició és més alt que el de les anteriors, gràcies en bona part al concert que la mítica formació catalana Els Pets farà el dissabte 10 de juliol i que ja fa més d'un mes que ha exhaurit entrades.

A banda de les 400 persones que ja han assegurat la seva presencia a l’actuació dels de Constantí, des del Talarn Music Experience confien en arribar a l’objectiu de les 300 entrades venudes per a cadascun dels concerts de Maika Makovski, el divendres 9, i de Clara Peya, el diumenge 11. En total, doncs, l’organització espera l’assistència d’un miler de persones al festival.

Quan falten només quatre dies per donar el tret de sortida, el Talarn Music Experience 2021 ja ha venut més del 70% del seu aforament. Continuen a la venda, per tant, les entrades pels concerts de Maika Makovski i Clara Peya, així com l'abonament que dona accés a totes dos actuacions.

Servei llançadora i espai gastronòmic


Degut al nou format del festival, adaptat a la situació pandèmica actual, els assistents al Talarn Music Experience hauran d’aparcar els seus vehicles a la zona del CITA, a uns 150 metres de Lo Quiosc, des d’on un autobús llançadora els traslladarà gratuïtament fins l’esplanada dels concerts. Cal recordar també que el festival comptarà amb un espai gastronòmic, que estarà obert de 19h a 1h.

 Comprar entrades i abonaments pel Talarn Music Experience 2021

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació