Dijous, 25 d'abril de 2024
talarn music experience

Exhaurides les entrades del concert d’Els Pets al Talarn Music Experience 2021

El festival crea un nou abonament que donarà accés als concerts de Maika Makovski i Clara Peya per 38 euros

Redacció 2 de juny de 2021 a les 11:44
Actuació de Morgan en l’edició d’estiu de 2019 | TME
Quan falten menys de 40 dies per a la seva celebració, el Talarn Music Experience 2021 ja ha exhaurit les entrades d’un dels tres concerts que té programats, el que la mítica formació catalana Els Pets farà el dia 10 de juliol. Així ho ha anunciat aquest dimarts l’organització del festival a través de les xarxes socials.
 
Amb el sold out dels de Constantí, el festival ja ha venut aproximadament el 60% del seu aforament, i continuen a la venda les entrades pels concerts de Maika Makovski i Clara Peya. En aquest sentit, i com a novetat, el Talarn Music Experience ha anunciat la creació d'un nou abonament que donarà accés als concerts de Maika Makovski i Clara Peya, de divendres i diumenge respectivament, a 38 euros.

Per altra banda, el festival també ha donat a conèixer la nova localització de la zona d’aparcament per a l’edició d’enguany. Estarà situada a la zona del CITA, a uns 150 metres de Lo Quiosc. Els assistents no s’hauran de preocupar, ja que es posarà a la seva disposició un servei d’autobús llançadora gratuït amb viatges cada cinc minuts, de 19h del vespre a 1h de la matinada.

Personal del festival ajudarà i guiarà els conductors a aparcar els seus vehicles i a utilitzar aquest servei de transport. Un cop dins el recinte, que comptarà amb una platea de 400 cadires amb una distància de seguretat d’un metre, novament el personal de Lo Quiosc organitzarà i adjudicarà les cadires als assistents, que s'assignaran per ordre d’arribada. Durant tot el cap de setmana, a més, l'espai gastronòmic estarà obert de 19h a 1h.

Després de cancel·lar l’edició de l’any passat a causa de la pandèmia de la Covid-19, el festival musical aterra novament a Lo Quiosc amb un nou format adaptat a la situació pandèmica actual que comptarà amb les actuacions de Maika Makovski, Els Pets i Clara Peya entre els dies 9 i 11 de juliol.


 Comprar entrades i abonaments pel Talarn Music Experience 2021

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació