Dissabte, 20 d'abril de 2024
igualtat

​El Consell del Jussà impulsa una campanya de conscienciació per la igualtat en el treball

La campanya, que compta amb l’elaboració de cartelleria i un audiovisual, es difondrà pels diversos canals de comunicació del consell

Redacció 3 de maig de 2021 a les 10:34
Imatge promocional de la campanya | CCPJ
En el marc del Dia del Treball, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha impulsat una campanya de conscienciació per la igualtat de gènere. Sota el lema #IgualtatÉs... Què simbolitza per a tu la igualtat?, es vol posar el focus en els valors que promouen aquest concepte en l’àmbit laboral. 

La iniciativa dóna visibilitat a diversos professionals de les àrees que conformen la institució, que conjuntament amb els seus equips, han treballat en la promoció de mesures que afavoreixin la igualtat i inclusió, com a garantia cap a un equilibri social i laboral més just. Així doncs, cada equip ha pogut escollir una paraula representativa que així ho descrigui. 

Josep Maria Mullol, president del consell comarcal, ha assegurat que la institució que presideix està “compromesa” i treballa per la igualtat de drets i la no discriminació de gènere. Per Mullol, és clau entendre que l’èxit professional “no pot estar lligat ni encasellat a cap estereotip social”, i considera que cal avançar en el camí d’aconseguir-ho plenament. 

Aquesta actuació s’emmarca dins el segon Pla de Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats, on s’assumeix el compromís d’impulsar la transversalitat en matèria d’igualtat en totes les àrees competents de la institució, avançant alhora en la promoció d’aquestes mateixes polítiques a nivell de comarca. 
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació