Divendres, 19 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Enfortim la xarxa empresarial pallaresa

A banda de treballar amb projectes propis per crear empreses i ocupació, Pallars Actiu també treballa dia a dia amb tota la xarxa empresarial pallaresa

Redacció 30 d'abril de 2021 a les 11:41
A banda de treballar amb projectes propis per crear empreses i ocupació, Pallars Actiu, la Societat de Foment del Pallars, també treballa dia a dia amb tota la xarxa empresarial pallaresa. Com ho fa?

Creant comunitat, networking, unint-nos uns i altres perquè d'aquesta manera tot és més fàcil. Som una entitat on un dels nostres objectius principals és contribuir i aportar valor a les nostres comarques.

Des d'inicis de 2021 hem reforçat aquesta unió entre empreses pallareses mitjançant la seva visibilitat, coneixement a les xarxes socials i donant atenció directa i personalitzada a les persones que ho han necessitat i ens ho han comunicat.

Pel que fa a dades, durant el primer trimestre d’aquest any, hem ates a les següents empreses:

- Atenció personalitzada: 35 empreses
- Difusió d’empreses a les xarxes socials: 29 empreses.
- Difusió d’empreses a la nostra base de dades, amb les càpsules Empreses amb serveis a les nostres comarques: 10 empreses.
- Emprenedoria femenina: 34 empresàries.

En relació a l'ocupació, tenim un enllaç dins la nostra pàgina web on les empreses que ho necessiten poden introduir la seva oferta de treball per tal de fer-ne difusió i trobar candidats. Durant aquest primer trimestre hem atès 5 empreses amb un total de 9 llocs de treball.

A dia d’avui, amb la crisi sanitària, social i econòmica que ens ha dut la pandèmia de la Covis-19, creiem que hem de continuar impulsant aquesta funció. És per això que si et trobes dins el teixit empresarial pallarès, t'animem a que ens contactis, perquè volem conèixer el teu projecte, les teves inquietuds i valorar en què podem donar-te suport.

Ens hem d’enfortir, crear més sinergies de col·laboració entre empresaris, perquè junts podem arribar més lluny. Ara és el moment, ara que ens trobem immersos en la transformació empresarial per afrontar els grans reptes europeus de transformació digital, energètica i ecològica.

Actualment, ens podeu trobar físicament al Pallars Jussà, a les dependències del carrer Pau Casals, nº14 de Tremp, però en un termini curt de temps disposarem d'un espai físic per atenció personalitzada al Pallars Sobirà. D’aquesta manera tindrem dos punts d'atenció on podreu dirigir-vos presencialment a nosaltres.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació