Divendres, 26 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Empreses liderades per dones al Pallars, creem xarxa empresarial, enfortim-nos!

Pallars Actiu reivindica la dona en el món empresarial pallarès

Redacció 29 de març de 2021 a les 11:16
Pallars Actiu reivindica la dona en el món empresarial pallarès | Arxiu
Al Pallars Jussà i Sobirà, gairebé el 50% de la població són dones i a l’igual que a la resta del món, aquest percentatge en l’àmbit empresarial no està equilibrat. Quan parlem de dones dirigint la seva empresa o ocupant alts càrrecs en els òrgans de direcció de grans corporacions, aquest desequilibri desapareix.

Segons dades de l’informe de D&B del darrer any, la taxa de conselleres a les empreses de més de 250 treballadores és del 13% i en les companyies amb menys empleats la taxa s’eleva al 19%, quedant molt lluny encara la paritat, obligada per Llei des del 2007. Tan sols un 13% d’empreses compleixen en aquest país, mentre que la Llei d’Igualtat no preveu sancions davant l’incompliment.  

És per aquest motiu que des de la Societat de Foment de Pallars Actiu, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona el passat 8 de març, vam iniciar una campanya per reivindicar la dona en el món empresarial pallarès. Volem donar veu i visualitzar a les dones del Pallars que es troben al capdavant de la seva empresa, teixint d’aquesta manera una xarxa de col·laboració i reconeixement de dones empresàries, així com conscienciar i motivar a totes aquelles nenes, noies o dones que volen emprendre al Pallars perquè ho facin. 

Finalment us presentem a les empresàries pallareses que han col·laborat en la iniciativa i animem a la resta a participar en aquesta xarxa, perquè l’emprenedoria femenina ha de ser-hi sempre i des de Pallars Actiu ho promourem durant tot l’any.  

We can do it! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació