Divendres, 19 d'abril de 2024
inserció laboral

L’Ajuntament de Tremp tanca el febrer amb un nou curs de suport a la inserció laboral

La darrera sessió formativa s’ha centrat en la confecció d’un currículum

Redacció 4 de març de 2021 a les 11:47
Imatge de la sessió formativa | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp organitza regularment diferents formacions en el marc del dispositiu d’inserció laboral. Aquest passat mes de febrer la temàtica ha estat l’organització del currículum, una sessió impartida per Alba Mauri, del Centre Estudis 80 de Tremp. En aquesta formació s’ha posat èmfasi en la presentació i la forma per aconseguir un màxim resultat a l’hora de presentar-se a una oferta laboral.

Aquests cursos donen continuïtat a la dinàmica creada per oferir un servei de qualitat als ciutadans. Donades les circumstàncies d’aturada presencial per la Covid-19, aquesta formació s’ha presentat durant el més de febrer, par assolir els objectius marcats en el projecte de Treball als Barris

L’objectiu general d’aquestes propostes formatives és millorar els currículums dels assistents per assolir noves competències i obrir noves oportunitats en la recerca activa de feina. D’aquesta manera, s’intenta oferir als participants eines que contribueixin a millorar les seves capacitats i coneixements en diferents àmbits. El curs, que compten amb el finançament i suport del Servei d'Ocupació de Catalunya, han comptat amb 15 persones inscrites.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació