Divendres, 26 d'abril de 2024
fires

Sort ajorna la seva Fira de Tardor fins el 27 i 28 de novembre

La fira s'havia de celebrar el cap de setmana del 7 i 8 de novembre i s'ha posposat a causa de la situació de risc de contagi en què es troba el país

Anna Solana Tomàs 21 d'octubre de 2020 a les 11:24
La Fira de Tardor inclou el Concurs Nacional d'Ovella Xisqueta | Ajuntament de Sort
La Fira de Tardor de Sort, que s'havia de celebrar el cap de setmana del 7 i 8 de novembre, ha estat ajornada fins als dies 27 i 28 del mateix mes. A causa de les mesures aprovades el passat divendres 16 d'octubre pel Govern de la Generalitat i de la situació de risc en què es troba la major part del país, l'Ajuntament de Sort ha decidit posposar la fira fins que la situació hagi millorat.

La Fira de Tardor de Sort és un esdeveniment anual que inclou el Concurs Nacional d'Ovella Xisqueta, una fira multisectorial i un ampli ventall d'activitats. Malgrat que va néixer com un espai de trobada per la compravenda de bestiar, al llarg dels anys ha evolucionat fins a esdevenir una cita cultural i un punt de trobada per a productors i expositors.

Enguany, a causa de la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions que s'han aplicat per poder-la contenir, la fira podria perillar o haver de reinventar-se com ja han hagut de fer altres cites de les comarques pallareses.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació