Dijous, 2 de maig de 2024
VÍDEO

L'Escola AESO d’Isona celebra cada matí «la presencialitat»

Des de l'inici de curs, mestres i alumnes aplaudeixen per agrair el dret a l'educació i l'esforç de la comunitat educativa

Anna Solana Tomàs 15 d'octubre de 2020 a les 10:08

Des de l'inici de curs, les escoles estan en el punt de mira de la comunitat pel risc de contagi de la Covid-19 que poden suposar. Això ha fet que aquests espais, fins ara relacionats amb l'aprenentatge, l'amistat i el creixement, apareguin als mitjans de comunicació sovint relacionats amb la pandèmia. Des de l'Escola AESO d’Isona, no obstant, recorden que els centres educatius segueixen sent motiu d'alegria i un espai de desenvolupament i trobada indispensable pels nens i nenes.

Tot va començar el primer dia de curs quan, de manera espontània, alumnes i mestres van posar-se a aplaudir per celebrar que tornaven a estar tots junts a l'escola. Des d'aleshores, com explica Néstor Alonso, director del centre, cada matí agraeixen amb un aplaudiment algun  d'aquells motius pels quals els agrada anar a classe. D'aquesta manera "fem notar que ens agrada venir a l'escola, on aprenem, creixem i desenvolupem les nostres capacitats alhora que convivim en societat", explica Alonso, qui afegeix que el centre celebra així "la presencialitat".

Alguns dels motius pels quals han aplaudit, d'ençà que va començar el curs el passat 14 de setembre, són el dret a l'educació, la convivència, l'aprenentatge i el reconeixement a l'esforç de la comunitat educativa durant aquest temps d'emergència sanitària.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació